Trött i kroppen

Är så himla trött i kroppen just nu. Mycket att göra på jobbet och så börjar kroppen smärta, eller rättare sagt mitt vänstra knä och nu även min vänstra fot. Undrar om det är dax att göra en liten visit till min husdoktor (som även är f.d. idrottsläkare). Första gången jag gick till honom hade jag oerhört ont i mitt knä, kunde knappt gå till slut. Min läkare blev helt till sig, då det visade sig att han precis dagarna före hade varit på utbildning om just det som jag sedan diagnostiserades - Running knee. Kul att man kan glädja någon med mina krämpor.

Nu verkar det inte bättre än att även insidan av foten har fått en släng av något, troligtvis en liten inflammation. Bör väl preppa mig med inflammatorisk läkemedel, kanske Ipren? För imorgon ska jag försöka att spela handbollsmatch. Det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

Kramar

Baker Queen


Cypern 2010

Är inge vidare på att blogga nu, tiden bara rinner iväg. Tänkte kompensera lite med att visa lite bilder från Cypernresan.




Hotellet


En typisk gränd i en liten bergsby


Cyperns parlament


And the Swedish embassy


En söt liten kisse som vilar i ett monument som står precis vid the buffert zone mellan Turk- och Greksidan




FN besök hanns oxå med. Vår guide/kapten framför det sista (och något "skruttiga") flygplanet som landade på Nicosia flygplats. Flygplatsen används endast av militärflyg då det numera ligger i den "neutrala" delen.


Ett besök på ålderdomshemmet för åsnor och sedan ÄNTLIGEN baddax! Det blev väldigt lite av den varan på resan då det var så mycket studiebesök. Intressant och roligt hade vi iaf.

Kramar

Baker Queen

RSS 2.0