Härlig semester

Nu känns det verkligen härligt att ha semester. Förutom att hjälpa syrran med renovering (inte idag dock, men tänkte gå ner och se hur det går för henne) så är det terassen som gäller. Nästa vecka tänkte vi åka till härliga Värmland och hälsa på mormor. Äldsta dottern och min systerson tänkte följa med, tänkte även ta med mig min son om det går. Ser fram emot det.

Kramizar

BakerQueen

Vecka 26

27 Jun 2011 02:00 am

Efter att ha upplevt en viss desorientering rent känslomässigt, i dina sexuella relationer och i samband med ekonomiska utbyten, börjar du få grepp om saker och ting. Du är inne i en period som varar i cirka sex veckor, när allt handlar om att tillägna dig empatins subtila konst och kunna visa sann förståelse på ett djupt känslomässigt plan. Hemligheten ligger i kommunikationens konst, där du bör vara särskilt mån om att lyssna till andras känslor och åsikter. Helgen för med sig bra trender för kommunikation i affärslivet. Behöver du övertyga någon om att ge dig pengar, så är detta rätt tid att skrida till verket. Det är också en utmärkt tid för att upprätta en gemensam budget tillsammans med din partner eller med en affärspartner.


Midsommar i Vällingby

Det blir en lugn och trevlig midsommar med dom närmaste hemma hos mig. Det blev beslutat tidigare idag, så det var bara att springa till systembolaget innan dom hann stänga och sedan köpa hem lite lax så att jag har något att bjuda på.

Sill till förrätt och fänkålsryddade laxkotletter till huvudrätt



Sedan blir det smarrig Passionsfrukts marinerade jordgubbar med fryst lemoncurdyoghurt och hemlagat citronsocker.



Mumsigt....

Kramizar

BakerQueen

Klädkammaren

Ska rensas idag. Sedan bär det nog iväg och hjälper syrran köpa golv (se vason.blogg.se). Det blir nog lite golvinköp för min del också, till sovrummen i första hand.

Kramizar

Baker Queen

Vecka 25

scorpio
20 Jun 2011 02:00 am

När skorpionens planet - mars - rör sig in i tvillingarna och genast stöter på den bedrägliga planeten neptunus på onsdagen, är det troligt att du kommer i kontakt med många distraherande ting som hotar att leda in dig på allvarliga avvägar. I nära relationer har du saker att dölja, eller så sänder du ut signaler som gör att andra inte kan vara säkra på dina intentioner. Du kan komma att upprätta en rökridå för att dölja olika aktiviteter. Kanske känner du dig själv förvirrad när frågor om närhet och intimitet hamnar på tapeten. Det är viktigt att du kan vara ärlig angående dina drömmar och det du känner dig besviken över. Partners tenderar att vara toleranta och förstående, och har absolut inget emot att prata om känsliga saker.

Kramizar

Bakerqueen


Regn, regn

Hoppas att det inte kommer att fortsätta att regna hela min semester (som börjar imorgon), för då blir det lite trist. Men å´andra sidan kanske jag hinner att göra saker hemma då istället för att ligga och lapa sol hela dagarna. Det tristaste just nu är att det är för mycket månad kvar i slutet av pengarna, så inte kan man handla så mycket just nu. Men lön kommer nästa vecka!

Trots lite ebb i kassan så kunde jag inte låta bli att köpa denna lampa på Hildas hem i Vällingby. Affären kommer att upphöra och rear ut till 80%, så istället för 1 500 kr så blev kostnaden ca 300 kr. Nu ska jag bara bestämma mig vart den ska hänga....



Kramizar

Bakerqueens


Min egen avtackning idag

Se så fina blommor jag har fått idag! Blev såååå förvånad när jag fick buketten på lunchen som tack för mitt gedigna arbete i den lokala fackföreningens valberedning. Härligt!!!



Kramizar

BakerQueen


Avtackning

Det är en strid ström med pensionärsavtackningar på jobbet, den senaste var idag. Nästan varje vecka så är det någon som man känner som ska sluta, så snart är hela arbetsstyrkan bytt. Så när det är dax för mig att tackas av så finns det inte så många kvar som har jobbat med mig sedan jag började 1985. Trist på sätt och vis.

En liten anekdot från dagens festlighet:

Lilla Lisa frågar farfar vad pensionering är för något, och får en väldigt pedagogiskt svar från de vuxna. Då säger lilla Lisa - "jasså han behöver bytas ut?"

Kramizar

BakerQueen

Spelning nästa vecka...

...min tredje, men den första med det nya bandet. Ser fram emot det.

Razmahal records proudly presents - The Lawbreakers.....

Kramizar

BakerQueen

Att hålla sams

Det är trist när två vuxna människor inte kan komma överens, att det ska behöva gå till ytterligheter. Hur kan man begära att barnen ska hålla sams när vi vuxna inte kan göra det? "Barnen gör inte som man säger utan dom gör som du gör" är ett välkänt ordspråk som passar in i sammanhanget.

Kramizar

BakerQueen

Sommar weekend

Vilken härlig långhelg det har varit - sol, kortspel, umgås med familjen, hjälpt syrran att riva i hennes nya lägenhet. Ja det kan inte vara bättre. Och som ett bra avslut på den underbara helgen så har det varit rep med husbandet ikväll. Fick reda på att vi eventuellt/kanske har en spelning redan midsommarveckan (om vi har tur och alla i bandet är med på tåget förståss). Så nu blir det till att hitta ett nytt bandnamn igen då det är ett nytt band.

Va tycks om dessa förslag?

Rix Remix
Rix Megapol
Rikks on the Rokks

Listan blev ganska lång där vi satt på Indiern efter repet, det är bara att bestämma sig.

Kramizar

BakerQueens

RSS 2.0