Resultat på vågen

Äntligen går det nedåt på vågen igen. Hade en liten svacka förra veckan, då jag gick upp ett hekto istället för att gå nedåt. Men det har jag nu tagit in denna vecka, så nu är jag nästan i fas så att jag kanske har kommit till målvikten innan resan till Marrakech i mitten av november.
 
En till rolig sak är att jag och min studiekamrat Gabriel fick VG på B-uppsatsen i Psykologi. Så nu blir det hem och skåla i bubbel tror jag, så blir det dubbelfirande.
 
Kramiz
BakerQueen

Viktnedgången fortsätter

Trots att jag fuskar med nutrilett (kanske ett vinnande koncept för viktminskningen, men inte när det gäller att lära sig leva sundare) på luncher och att jag har haft en hel del utgångar med jobb och privat så går jag ner. Inte så mycket varje gång, men trots det nedåt. Nu har jag minskat med lite mer än sex kilo sedan jag började. Och det är jag, med tanke på omständigheterna, väldigt nöjd med.
 
Jag har slutat att räkna points (gjorde det de första veckorna för att ha lite koll på vad och hur mycket jag fick stoppa i mig), men jag kommer nog göra en testvecka snart igen. Kanske redan denna vecka, jag får se. Allt för att maximera sin viktnedgång, eller för att ta sig i kragen kanske? Man ska inte glömma att antal propoints blir lägre ju lättare man blir. Just nu får jag endast äta 28 PP per dag.
 
Hörde även att handbollslaget vann den första matchen mot Ösmo igår med 15-5. Det var jätte kul! Vi var så många som hade anmält intresse att spela, så jag sa att jag kunde stå som reserv. Men som sagt var, jag behövdes inte. Tyvärr är många av matcherna på onsdagar, då jag har min invägning. Men nästa vecka kanske jag ska stå på plan iaf. Jag måste ju få lite valuta för tusenlappen som det kostar varje år i licensavgift, försäkring, pengar till hemma domarna etc. Då måste jag ju också få spela några gånger. Men av erfarenhet vet jag att deltagandet kommer att minska efter ett tag....
 
So long
BakerQueen

RSS 2.0