Regnig helg?

Typiskt, hela helgen var inplanerad målningshelg. Men nu när jag ser långtidsprognosen så verkar det inte så himla ljust på himlen alla helgdagar. Får nog försöka att ta ledigt på fredag iaf.

Kramar

Baker Queen

Restaurang Hjördis på söder

Bord är beställt för handbollstjejerna (10 st) tills ikväll på Hjördis. Jag har aldrig varit där, men då sällskapet är så urtrevligt så blir det en höjdrakväll.

Kramar

Baker Queen

Katten sover...

...här bredvid. Snarkar så att det står härliga till. Snart börjar han väl att trycka ner tangenterna oxå så att texten blir obegriplig. Hi, hi.



Det har annars varit stressiga dagar bl.a. p.g.a flygkaoset. Vi har en hel del ledamöter och tjänstemän som är kvar ute i världen och behöver komma hem. Jag sitter med i kristeamet och nästa möte är redan imorgon. Samtidigt som man verksamhetsplanerar inför nästa år, samt gör ekonomiska prognoser. Snacka om att ha arbetsdagen fylld, pust.

Nä nu ska jag fortsätta att packa ner lite saker. Solong friends.

Kramar

Baker Queen

Kick-ass

Efter en lagom stressig dag på jobbet (=tidvis superstressig) så kändes det skönt att gå på kvällsbio med dottra min. Det är inte så ofta man har tillfälle att umgås på tu man hand, men det blir lite mer av sånt nu när hennes pojkvän tillfälligtvis är utomlands på träningsläger. Och efter gårdagens fogfixning i matrummet så kände jag att jag var värd denna avkoppling.

Vi såg filmen Kick-ass. Rätt så våldsam film egentligen, men samtidigt rolig. För den var så overklig och överdramatiserad stundom, fick lite Tarantino känsla då blodet bara sprutade hej vilt när den lilla tjejen satte igång. Sevärd var den i alla fall - faktiskt bättre än jag trodde från början. Om man nu gillar "rolig" action förståss.



Kramar o go natt vänner

Baker Queen


Indienresa

Det är hit jag vill resa så fort som jag har några korvören över. Jag får börja spara redan nu så kanske det blir tills nästa sommar...

Sparesa till Indien

Kramar

Baker Queen


Härliga människor

Vilken underbar helg det har varit. Först umgås med underbara Agneta på fredagen, sedan träffa andra roliga underbara tjejer på lördagen. Var nämligen på tjejmiddag på Söder igår. Trevligt sällskap och trevliga samtalsämnen gör susen för själen. Värdinnan berättade bl.a. om sin tidigare hälsoresa till Indien, hääärligt lät det. Så nu ska jag verkligen ta mig en funderare på om man inte skulle följa med nästa gång, för att få massage och må allmänt bra.

Värdinnan hade en ursöt liten kattunge som heter Meja. Katten var en blandning mellan Persier och bondkatt. Tyckte hon var så himla lik min egen Snurran som tyvärr gick bort för några år sedan. Gissa om lilla Meja var i centrum bland oss.....





Kramar

Baker Queen

Regn och åter regn

Usch vilket trist väder, det blir ingen uteaktivitet idag inte. Jag hade tänkt göra lite idag på f.m. innan avfärd till Söder, men tji fick jag. Det är iofs kanske lika så bra då jag är lite trött efter gårkvällen. Satt nämligen uppe tills sent och pratade med min underbara väninna i Solna - det blev en taxi hemåt sedan.

Ikväll blir det tjejmiddag på Söders höjder, hääärligt.


Tror nog inte att det kommer bli så mycket spelande för vår del, tyckte bara att det var en bra bild. Själv älskar jag roliga spel....

Kramar

Baker Queen

Fåglar nr 2

Det är inte många (=0) som försöker sig på en gissning på mina klurigheter. Är det för svårt månne, eller kanske inte intressant? Gör ett sista försök iaf.

13. Kommunistisk låsanordning
14. Fågel i näsan
15. Andraplacerad brudnäbb
16. Svarta Agda
17. Skidkung
18. Thai-tyg med ändslut
19. Manlig utslagsgivare
20. Satmara
21. Sölande fågel i näsan
22. Insektsfångare
23. Eldig boxare
24. Sosse ria
25. Satmara på Beachen

Kramar

Baker Queen

Fåglar

Ännu en underbar dag går mot sitt slut. Idag har jag varit ledig från jobbet (eh kanske inte eg - har suttit vid hemdatorn några timmar och jobbat hemifrån) för att ta emot besiktningskillen på morgonen bl.a. Inga större nyheter/konstigheter i det protokollet där inte - en sten föll från mitt hjärta. Fullt ös mot försäljning mao.

Fram tills dess så bjuder jag på lite mer klurigheter. Vilka fåglar döljer sig bakom följande meningar/ord?

1. Lyckliga
2. Serveras vita viner
3. Möta
4. Fågel i kaffet
5. Motionsidrottsförbund
6. Lönnlövad mårten
7. Mun
8. efter Vättern runt
9. Nybörjare
10. Skall man göra enligt Susanne Lanefeldt
11. Moderatfärgad ryggsäck
12. Örfil

Mer kommer imorgon.....

Kramar

Baker Queen

Aprilväder

Typiskt att det snöar nu när man ska fixa utomhus. Tur att man hann med så pass mycket igår, skrubbade rent jacuzzin samt spacklade klomärken efter katterna. Hade en tanke att jag skulle fernissa jacuzzin idag, men tji fick jag. Tänkte ta på lite båtfernissa på utsidan med tanke på att det blir något blött runtomkring. Eller har du något annat bättre förslag?



Beskrivning: Högblank fernissa som främst är avsedd för träbåtar ovan vattenlinjen, trädgårdsmöbler och liknande. Passar de flesta träslag.

Lämplig för trädgårdsmöbler och andra träytor där man önskar en blank, fyllig och väderbeständig yta. Båtfernissa har hög vattenbeständighet bra vidhäftning mot tidigare fernissade ytor samt god väderbeständighet.

Den är lättstruken och ger ingen skum- eller blåsbildning vid applicering.

Kramar

Baker Queen


Gabriellas sång

<
Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Tunnelbanestationer på svengelska del 3

Men för er andra, som inte tänkte städa/fixa, så får ni lite fler klurigheter.

27. Daddytown
28. Naked rose
29. Hatplace
30. Swamp cottage
31. Springhill
32. Sandcastle
33. Mrs Meadow
34. Hornecustom
35. Ak+everybody
36. Aspirin-L
37. Villavillage
38. Rock´n roll city
39. Man a´flat
40. Pigeonnest
41. Alphammering
42. 10+town

Thats all folks, see yah

Kramar

Baker Queen


Lugna gatan

Tar igen mig lite innan jag tar tag i nästa projekt. Tänkte vänta lite med att gå ut, utan tänkte nog sortera och packa ner lite från hallen innan. Hallen är nämligen just nu överbelamrad med både vinterkläder och vårkläder, och så kan man ju inte ha det i längden. Sedan behöver det damsugas oxå, men man vill ju inte störa sötingarnas skönhetssömn heller.

Kramar

Baker Queen


Projekt nr ett denna helg är slutförd

Två målningar i det fina vårvädret blev det idag och toppenfint blev det. Tog kortet när det var lite mörkt, men det vita lyser verkligen upp. Lite vårstädning i poolhuset hanns med, ut med alla utemöbler....

Satte syrran och min ena dotter på att skrubba jacuzzin, en sida blev klar där oxå. Samtidigt som jag "kletade" på lite puts vid trappan ner till källaren. Där är det nu inplastat så att det inte blir för kallt när det ska härda. Om jag har tur så har det brunnit klart tills nästa helg iaf.



Solong friends, nu ska vi umgås och äta lite härligt laxpudding.

Kramar

Baker Queen


Tunnelbanestationer på svengelska del 2

Några till svengelska tunnelbanestationer som du kan klura lite på.

14. Pinkislet
15. Jesusmothersquare
16. Ourvillageyard
17. Peacehomeplane
18. Mr Knowhowstreet
19. Icecountrysquare
20. Onehappeningfarm
21. Acvicebuilding
22. Cowfoodmarket
23. Raspberryhill
24. Ringflat
25. Shouldershights
26. Oh, that plane

En liten rättelse från del 1 - nr 7 blev lite fel, ska självklart vara Blackmountain. Fingrarna som slant...

Thats all folks

Kramar

BakerQueen


Dagens arbete

Det har varit en underbar dag idag. Mycket skrapning och faktiskt lite målning (var på håret att det skulle gå egentligen) har det varit idag. Det kändes onekligen lite konstigt då den ena skottade snö från trallen samtidigt som jag skrapade. Snöhögarna var från när vi skottade pooltaket i vintras. Bäst att få bort så mycket snö som möjligt från trallen inför visningen så småningom. Så här fint blev poolhustaket efter några timmars skrapning.





Det var minsann inte lätt med skrapningen ovanför poolen, men det var snabbt avhjälpt då dottra min vigt gick upp på taket och skrapade därifrån. Imorgon blir det lite mer målning (om vädret tillåter förståss) och tvättning/slipning av Jacuzzin. Tjohopp va kul det ska bli.

Kramar

Baker Queen


Tunnelbanestationer på svengelska del 1



Lite kul tankeverksamhet så här på skärtorsdagen. Försök att översätta dessa kluriga svengelska utryck till svenska tunnelbanestationer.

1. Childrenfoodvillage
2. Shoutestone
3. Hammervillagehigh
4. Christmasplace
5. Pinepub
6. Pain ant
7. Blackountain
8. Coffin
9. Metalpool
10. Liptoncenter
11. Ryeache
12. Blowout
13. Highvalley

Mer kommer imorgon....

Kramar

Baker Queen

Leslie David Baker



Leslie David Baker

Life sucks

Nä inte riktigt, skoja bara. Nog att jag har haft mina motgångar i dessa dagar, men inget som jag inte klarar av. Jag är bara förundrar över vissa personers förmåga och ork att försöka göra mitt liv mer komplicerat än det är.

Hej hopp och glad påsk mina käraste vänner.

 

Kramar

Baker Queen


RSS 2.0