Deklarationsdax

Nu har jag äntligen deklarerat och även betalat in det sexsiffriga beloppet till mitt skattekonto. Beloppet var nästan exakt det som jag hade räknat med och lagt undan, men det känns lite tomt på bankkontot just nu.

Så nu funderar jag på att tvätta fönster då det ändå är lite mulet, innan jag beger mig in till Skansen för att fira valborg.

Solong friends

BakerQueens

Studera i höst

Jag har sökt in till universitet i höst. Vi får se vilket universitet det blir: Blekinge tekniska högskola, Mittuniversitetet Östersund eller Härnösand samt Lunds universitet. Men var inte oroliga, jag tänkte inte flytta från Stockholm, utan kurserna är på distans och på halvfart så jag fortsätter även jobba som vanligt till att börja med. Det jag har sökt är inom ämnet HR - psykologi, rekryteringsurval, pedagogik etc. Jag får besked i mitten av juli, så jag får hålla tummarna ett tag till.

Kramizar

BakerQueen

Sommaren är här, och det ordentligt

Härligt, härligt. Det var länge sedan jag njöt av livet så mycket som jag gör nu. Är sååå tillfreds. Det skulle väl vara att jag just nu i detta ögonblick är utan arbetsuppgifter på jobbet. Nog att det kan vara skönt att ta det lite lugnan, men då jag är van att hela tiden har "häcken full", så är jag inte riktigt van att sitta och "rulla tummarna". Men då kan man ju passa på att blogga (som jag gör alldeles för lite enligt vissa) en liten stund innan jag går runt och kollar läget hos arbetskamraterna. Man vet aldrig - dom kanske har någon arbetsuppgift till lilla mig?

Igår var jag och såg musikalen HAIR - rekomenderas verkligen. Jag har inte hört något om den svenska uppsättningen tidigare, så det blev lite av en chock under vissa sekvenser. Nakenchock....

Somriga hälsningar

BakerQueen

RSS 2.0