Roadtrip med tjejerna i helgen

Jag har precis bytt bil med en kompis som har en lika röd bil som mig, men en aaaaningen större kan man ju lugnt säga. Min lilla Toyota Aygo har nu blivit en Ford Focus.
 

 
Bytet är dock bara tillfälligt över helgen för att tjejerna o jag ska ha en bekväm resa ner till Gekås. För vi tänkte helt sonika gå på Ullared, tossiga som vi är. En liten kul utflykt, med en camping natt (tält m.m. har också lånats in). Vi planerar att åka SUPER tidigt på lördagsmorgon, eller mer eller mindre mitt i natten, för att kunna utnyttja även lördagen som shopping dag. Och det är ju inte bara bekvämligheten vi tänkte på när vi gjorde bilbytet. För vi vill ju få plats med så mycket som möjligt på hemvägen :-)
 
Kramiz
BakerQueen

Jag fick även VG på PM:et!

Så nu blir det till att fira i midsommar! Nu får jag bara vänta på att få besked om hur det blir med studierna i höst.
 
 

Jag fick VG!

Måste bara berätta som hastigast att jag fick VG på min salstenta i Arbetsrätt. Det känns underbart. Nu väntar jag bara på att få resultatet från mitt PM också.
 
Kram
BakerQueen

Alanya i augusti

Det blev inte Marmaris som jag skrev förut, utan vi åker till Alanya i augusti istället. Vi kommer att bo i trerums lägenhet (hotell) med en köksdel där vi ska laga till lättare mat. Eller också går vi till bassängen och äter middagen. Trevligt blir det iaf för oss tre tjejer! Bilderna har jag tagit från Fritidsresors hemsida.....
 
 
 

Torr statistiker

Hört från Redaktionen.
 
"Tänk dig att det ringer på dörren och när du öppnar står det en liten torr
statistiker där.

Du hälsar men han svarar inte. Istället rotar han fram ett papper från sin väska, harklar sig och börjar läsa högt:

• Du får 30 000 dagar i livet om du har tur. Sedan är du död. Borta.  Nedgrävd. Och du sitter i soffan och flippar med fjärrkontrollen varje kväll utan att hitta något du verkligen vill se. Allvarligt talat, vad är det med dig egentligen?

• Den genomsnittliga människan tillbringar fjorton år av sitt liv sittande i en soffa (Ja, jag har kollat).

• Om du tjänar mer än 200 000 om året så är du rikast i världen. 99 % av världens befolkning tjänar mindre än du. Du är redan rik så vad väntar du på?

• Över en miljon svenskar vantrivs på jobbet enligt en undersökning som arbetslivsinstitutet gjort. Det är mer än var tredje fastanställd. Är en av dem du? Varför då?

• Varje år går ungefär 36 500 svenskar in i väggen och slutar på jobbet – 100 om dagen.

• Sannolikheten för att få sju rätt på Lotto är 1 på 6 724 520. Det är som att fylla ungefär sexton fotbollsplaner med dricksglas där 6 724 519 glas innehåller urin och ett glas innehåller äppeljuice. Hittar du glaset med äppeljuice?

• Sannolikheten för att vinna en miljon eller mer på triss är
1/55556. Det är som ställa upp hela Gotlands befolkning på rad och stoppa ett
kuvert med en miljon i fickan på en av dem. Ditt jobb är att hitta rätt
person.

• Sannolikheten att vinna mer än 100 kronor på triss är 1 på 667. Det är som att köpa en lott varje dag i sitt liv och kanske vinna hundra kronor vartannat år.

Mannen knastrar med pappret lyfter på hatten och tackar för sig. Du står där som ett fån."

Sommarens o höstens resor

Idag ska vi få besked från dotterns arbete om hon kan vara ledig en vecka i augusti. Antingen blir det isf Marmaris eller också Alanya (beroende på vilken vecka vi kan åka). Håll tummarna nu att det går vägen, det skulle vara sååååå roligt.

Eventuellt kommer jag även att åka till Paris i början av september, med personalklubben. Det hänger också på en skör tröd, då vi kanske har planeringsdag med enheten då. Förhoppningsvis kommer detta också beslutat idag.

Tills dess får man leva i ovisshet :-). Men det är iofs trevlig ovisshet på sätt och vis....

Kramar
BakerQueen

RSS 2.0