Trevlig Valborg

Sitter och jobbar i några timmar, sedan bär det av till långhelgsfirande. Ikväll blir det brasa och god mat med tjejerna.

image23


Trevlig Valborgsmässofirande

Kramar

Baker Queen



För mycket månad kvar i slutet av pengarna

Räkningarna är betalda och det är bara att konstatera att det inte finns många "smulor" kvar. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Det är ingen idé att gråta över spilld mjölk som mamma brukade säga. Och det går mot ljusare tider, och då tänker jag inte bara på vädret. Löneförhandlingarna är klara och det blev en liten del till mig också. JIPPIII, va glad jag blir:P Ja, ja det är bara att ta nya tag och hoppas på bättre lycka nästa gång. Jag har ju precis börjat på ett nytt jobb och kan ju inte räkna med det stora påslaget på en gång.

Kramar

Baker Queen

En solig son

Sonen sken i kapp med solen igen, alltid lika roligt att komma dit på besök. Och idag var det hans favomat - klyftpotatis och kyckling, mums. Det är fyra tonårsgrabbar som bor tillsammans på boendet, och idag blev det verkligen stökigt till och från. Det märks att hormonerna börjar spöka så här på vårkanten. Det spratt verkligen till i kroppen på dom alla, och inte blev det bättre av att det var så mycket vuxna personer där då det var många nya ansikten för dom små liven. Men det var verkligen tur att vi var så många vid kvällspromenaden då en av pojkarna inte ville längre - sparkar och slag mot personalen. Dom är helt underbara pojkar, men det är svårt att klara av så starka killar när dom sätter den sidan till. Efter en hel del pratande så gick det bättre och promenaden fortsatte, men en kortare sådan.

Väl hemkommen igen så skulle ena grabben bada i bubbelbadet. Som en oljad blixt så tog min son av sig sina långbyxor och hoppade i han också, med tröja på!! Där hjälpte det inte att en personal (ung stark kille vill jag påpeka) försökte att stoppa detta - det gick inte. Så där satt dom grabbarna och njöööööt av bubblet. Mobilkameran åkte snabbt fram för att föreviga detta (dock utan tröjan för den åkte snabbt av).

Härliga bubblor!!!



Nu är det dax att göra lite tråkiga räkningar. Solong.

Kramar

Baker Queen 


Pengar på fredag

Äääääntligen fredag OCH löning. Det var verkligen behövliga pengar - det är alltid för mycket månad kvar i slutet av pengarna. Men dom försvinner ju snabbt igen - speciellt i månadsskiftet när det är dax att betala räkningarna. Man får njuta så länge det varar.

Solen ska fortsätta att skina under morgondagen, så då får man passa på att vara ute så mycket som möjligt. Sitta och njuta i solgasset i de nyuttagna utemöblerna helt enkelt.

Vad ska du hitta på i helgen?

Kramar

Baker Queen

Förhållanden

En liten tankeställare
www.metro.se/se/article/2008/04/22/12/1949-57/index.xml

Kramar

Baker Queen

Det är över nu...

Jag har inte hunnit skriva på ett tag nu, det har varit fullt upp med barbershop och andra roliga saker.
 
Det blev en succé i onsdags - ja jag kanske inte ska överdriva, men det gick bra i alla fall. Tyvärr var det en i gänget som var dunderfökyld och kunde inte vara med och sjunga - så det var lite klent i stämmorna. Sedan fick jag hjärnsläpp och glömde delar av första låten - ja just det Yes Sir.... Jag var väl för nervös och kom inte riktigt in. Men jag vet inte om det var någon som märkte det. Attans säger jag. Sedan gick det bättre med resterande låtar. Tror faktiskt att det var någon som spelade in vår sång på mobilen - jag får väl försöka luska ut vem det var och få en kopia på ljudupptagningen. Efter en hel del dansande (ja det var ett band som spelade sedan) så bar det iväg hemåt - sent blev det. Jag var hemma vid ettsnåret och var en aaaaaningens trött i morse. Men men, det var självförvållat så jag ska inte klaga.

Idag har det varit rep med bandet. Vi var några män korta även där - det märktes inte minst att trummisen var borta. Vi hade inte någon som höll takten helt enkelt. Det var i vissa av låtarna som det märktes mer på.

Det verkar som om det lutar åt Cover Stones som namn på bandet. Inget beslut togs då inte alla var på plats. Fortsättning följer m.a.o.

Ha en bra fortsättning på kvällen

Kramar

Baker Queen


Yes Sir, that´s my baby

På onsdag smäller det - uppträdande med barbershop tjejerna. Vi ska bl.a. sjunga denna sång, men det är inte vi som sjunger här, men det kunde det ha varit.....

 

Må så gott

Kramar

Baker Queen

Solen skiner och jag med den

Jag fick godkänt på "besiktningen" idag, jag ska bara gå tillbaka nästa vecka och kolla lungorna en extra gång. Det kan vara bra att göra detta i.o.m. att jag är rökare. Ja ingen storrökare, men i alla fall. Mina döttrar (i alla fall den yngre) är på mig hela tiden att jag ska sluta - så vilken dag som helst. Jag håller fortfarande på att förbereda mig psykiskt. Några kilo borde jag gå ner också - men annars var det godkänt. Hurra!!!

Man känner att våren har kommit. Hoppas att den har kommit för att stanna, för jag är inte så förtjust i den kalla årstiden - kallt, ruggigt, blött och slaskigt. Bläää säger jag bara.

Idag har jag varit och hälsat på sonen igen. Han mådde bra och lyste ikapp med solen utanför. Lite mys i soffan och lite pedagogiskt lekande med en röd och grön bunke. Tjohej vad det gick bra. Mysigt är det i alla fall.

Kramar

Baker Queen

"Besiktning"

Imorgon är det dax för besiktning. Ja inte av bilen utan av min kropp, jag ska nämligen på hälsokontroll genom jobbet. Har precis fyllt i den fyra-sidiga frågeformuläret med ett vattenglas i handen. Jag måste nämligen fasta så här kvällen innan. Det är otrooooligt vad sugen/hungrig man kan bli bara för att man vet att man inte FÅR äta. Känner du igen dig?

Det gick relativt snabbt att fylla i formuläret, det var bara i slutet som jag fick lov att ringa mor min för att kolla hur det var (frågan var om mina närmaste släktingar hade haft allergi/astma, hjärtsjukdom/högt blodtryck, diabetes, cancer eller glaukom innan de fyllde 60 år). Vet att min mormor hade bröstcancer, men vi kom underfund med att det inte bröt ut förräns efter 60 års ålder, så det kanske inte är någon fara för min del. Ja det lär jag ju få reda på under morgondagen. Vi får väl hoppas att jag får godkänt så att jag inte behöver en efterbesiktning.

Igår blev det inte mycket gjort i trädgården, men idag så åkte utemöblerna ut!! Inte för att jag hann sitta och njuta, utan det var fullt ös med vattenslangen. Sedan fick jag tyvärr åka in till jobbet - jag hade ju glömt formuläret i fredags!! Typiskt mig.

Kramar

Baker Queen

Äntligen fredag och helg

Efter en hård arbetsvecka med budget, prognoser och löneförhandling (ja man kan undra hur jag har hunnit med något annat på jobbet!!) så känns det skönt att luta sig tillbaka i soffan och ta sig ett glas vin. Nästa vecka blir det förhoppningsvis lugnare på jobbet, så att jag kan gå hem i normal tid igen. För då kommer mina barn hem från sin pappa och då vill jag bara finnas till för dom.

Det verkar som om vädret ska bli bättre nu enligt 10-dygns prognosen. Upp till 15 grader ska det bli. Härligt!! Då kanske man kan påta lite i trädgården i helgen. Ja inte för att jag är såååå himla road av det, men det skulle vara skönt att få fram utemöblerna i alla fall. Så att man kan sitta ute och njuta av det fina vädret.

Vad tänkte du göra i helgen? Du kanske har något skojigt på gång som du vill dela med dig till andra. Tips mottages tacksamt.

Kramar

Baker Queen


Jag vann!!!

Idag hade konstklubben på jobbet årsmöte. Lite föreläsning och en liten matbit och dricka bjöds det på också. Sedan var det kontlotteri, eller rättare sagt två stycken. En för alla medlemmarna och en för de som var närvarande. Som vanligt vann jag ingenting på den stora utlottningen - men däremot på närvarolotteriet!! Jipiiii - en fin röd Kosta Boda ljushållare/stake blev det.

image23

Kramar

Baker Queen


Våren kommer?

Ja, jag hoppas att den snart är på väg i alla fall. Utemöblerna vill ut i det fria och grillen behöver luftas.... Under våren och sommaren är det helt uuuunderbart att ha hus och tomt. Tänk dig att sätta sig på altanen och ta ett glas vin och en cigarett (ja, jag ska sluta så småningom - men inte riktigt ännu) och bara slappa med vännerna. Jag längtar redan.

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet med budgetering på "schemat". Bråda tider m.a.o., ledningen vill veta hur mycket pengar man behöver nästa år och det pronto. Samtidigt som dom vill veta prognosen för detta år. Ja man vet i alla fall att man lever - kul att det händer saker så att inte tummarna slits med för mycket rullande.

Igår var jag med handbollstjejerna och firade tredjeplatsen i serien - Libanesiskt blev det. Är det någon som är intresserad av att börja spela med vårat lag, så hör av dig. Vi behöver verkligen mer tjejer i laget, flåset är ju som sagt var inte vad det har varit en gång i tiden. Sonen har jag inte hälsat på denna vecka då han är hos sin pappa. Jag längtar tills nästa måndag.

Kramar

Baker Queen

Är så trött idag...

Borde egentligen gå och lägga mig nu. Jag kom hem för 1½ timme sedan och är fortfarande uppe och fixar med diverse - disk som ska tas om hand etc. Jag är så oerhört trööööött i kroppen. Har helgen varit för hård kanske? Hus som helst så ska jag hoppa i bingen alldeles strax - tänkte bara säga godnatt på er.

Kramar

Baker Queen

Spakväll med tjejerna

Nu har lugnet lagt sig hemma efter gårdagens spakväll med tjejerna. En i tjejgänget fyllde jämnt och det måste ju firas. Nu visste inte hon att det var hennes födelsedagsparty från början - hon var helt inställd på att hon skulle åka iväg till en annan tjej (lurad!!!). Mina två vänninor skulle komma och hämta mig, men först skulle dom handla blommor på ICA. Väl där  på ICA så stod en utklädd kille (ja folk trodde att  han var transvestit - med en röd peruk och allt) och skulle göra en gallupundersökning (fejkade frågor typ - "hur många har du haft sex med" med tre svarsalternativ, 1 st, 2-9 st, 10 st eller fler). Glad i hågen så svarade hon glatt på dom "dumma" frågorna. När hon var klar hoppade vi fram - surprise!!! Sedan gick vi hem till mig och firade med mat, dryck och jacuzzibad. Andra överraskningar för väninnan var att hon blev spådd i kort och att hennes kille sedan kom och serverade skumpa i jacuzzin. Han var inte näck (DET skulle vara roligt för oss alla....) utan tvärtom invirad och sminkad till oigenkänlighet - med samma röda peruk som den första killen hade. En kväll att minnas lång tid framöver.

image21
Transvestit?

Kramar

Baker Queen


Sex Covers

Vad tycker du om det namnet på bandet? Det kom upp som förslag idag på repet nämligen. The Cover stones är ett annat förslag, eller kanske Coversex (nej det blev ju lite fel)? Ja vi måste ha ett namn innan vi kan lägga ut någon musik på YouTube, så kom med förslag snabbt. Ju snabbare vi hittar det rätta namnet, ju snabbare kan ni få höra vår musik helt enkelt.

Så länge får ni hålla till godo med Bruce Springsteen - The River. Och det är ju inte fy skam som pausmusik.




Kramar

Baker Queen


Vart tog alla besökarna vägen?

Jag som kände mig så upprymd att det var hela 14 besökare häromdagen. Idag har det endast varit två. Jag förstår i och för sig inte hur alla folk hittar hit, jag gör ju ingen reklam på något sätt. Ja några vänner (och min dotter) tittar nog lite då och då förståss. Det kanske är dottern och min syster som har varit inne idag?

Har du något bra tips på hur man ska få flera besökare? Att kolla andras bloggar och kommentera - är det ett bra sätt tycker du?

Kramar

Baker Queen

Crystal bad, jippi vad dom är bra!

Jag har precis kommit hem från tjejkvällen på puben. Ja, det blev inte så mycket drickande, vi åt och vi pratade och pratade och pratade.... Bara så där som tjejer kan göra - om allt och ingenting.

På vägen hem så åkte jag förbi posten (ja numera finns det ju inga postkontor, utan det var macken som jag styrde min kosa) och hämtade paketet med det "nya" filtret till jacuzzin. Helt nytt var det ju inte, men helt klart bättre än det vi har nu i alla fall. Det har ju tagit sin tid, först skickades ju fel filter och sedan hittade dom inget nytt till mig. Och dilemmat är att jag behöver det tills på lördag då några tjejer kommer hit för att ha lite spa. Och utan jacuzzi blir det ju inget spa direkt. Efter mycket ringande till Göteborg (där filtret finns) och dividerande så har jag äntligen det hemma nu.

Vill bara tacka Mikael på Crystal Bad i Göteborg - oerhört bra service! Tack för ditt tålamod.

Kramar

Baker Queen

Regn och rusk

Det känns inte roligt att gå ut i detta ruskväder. Men man måste väl så småningom. Ikväll ska jag träffa en vän och sitta och skvallra i några timmar. Så nu sitter jag bara och väntar på att hon ringer....

Kramar

Baker Queen

Sambokul

Hi, hi, det är en ren fröjd att läsa boken. Humoristiskt och pricksäkra iakttagelser. Jag har inte hunnit läsa ut boken än (men det kommer när jag går och lägger mig ska ni se), är bara på sidan 71.

Kramar

Baker Queen

En kväll med en god bok

Jag gick och köpte boken om samboförhållandena på lunchen, så nu blir det till att läsa ikväll. Det ska väl inte vara något problem att läsa ut den pocketen på 180 sidor på en kväll? Inte för mig i alla fall.

Kramar

Baker Queen

Boktips?

Såg en bok som jag funderar på att läsa - Saker min sambo och jag tycker olika om av Sabina Strand. http://www.adlibris.se/bookbrowser/default.aspx?isbn=9113016792. Klicka på länken så får du ett utdrag av boken. Jag återkommer med en bokrecension när jag har läst den.

God natt /Baker Queen

Min son har blivit större!!

Idag har jag varit på sonens boende. Han blev jätteglad när jag kom - kramade mig flera gånger. Och det betyder väldigt mycket för en person med autism - som egentligen inte vill ha kroppskontakt. Nu brukar i.o.f.s min son tycka om kroppskontakt, men i korta stunder. Det kändes i alla fall roligt att han blev glad.

Han måste verkligen ha skjutit på höjden sedan vi sågs sist i förra veckan. Eller också har jag inte tänkt på det förut. Vi jämförde oss med varandra och si han är numera längre än sin mamma. Och jag är ändå 175 cm lång! Man kan ju alltid undra hur lång han kommer att bli till slut. Hans pappa är 188 så han har ju lite att brås på, men han kanske blir längre än så?! Han är ju ändå bara 13 år.

Kramar

Baker Queen


Grattis vännen

Livet skulle vara allt bra trist om du inte fanns. Tack för att du ställer upp i vått och torrt.

Grattis på din stora dag idag Mr M



Grattis!
En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig. //Elbert Hubbard


Kramar

Baker Queen


Bowlingresultat

Gud vad kul det var att bowla. Man fick lite mjölksyra i armarna efter en timme (vi spelade 1½ timma denna gång) så det var en liten svacka då. Sedan kom jag igen och fick min bästa serie - 122 poäng. Allt över 100 är bra för en som inte spelar speciellt mycket. Men min dotter vann överlägset - som bäst fick hon hela 151 poäng. GRATTIS till den bragden!! Nu har vi fått lite blodad tand, så vi funderar på att spela bowling varje helg. Då kanske vi kommer upp till 200 poäng per serie om ett år eller två. Jag tror att maxpoäng är 310 på en serie. Är det någon som vet vad som är maxpoäng på en serie?

Synkad bowling
Syrran och systersonen i full aktion.

Kramar

Baker Queen

Bowling blir det...

Så nu ska vi bara slänga i oss lite snabblunch så bär det iväg. Tävlingsmänniska som jag är så hoppas jag att jag vinner, hi, hi.

Kramar

Baker Queen

Men var tog våren vägen?

Det var ju så fint väder igår, men idag känns det grått och trist. Jag och ungdomarna satt och spelade Pictunary till mitt i natten, tror att klockan var närmare två när vi slutade. Då satte jag mig ner och kollade på TV en stund (ja, jag är kvällsmänniska jag erkänner) så klockan var nog tre halv fyra innan jag la mig i sängen. Men det är ju helg, så man kan sova ut dagen efter. Skönt...

Nu ska jag och barnen eventuellt gå och bowla en stund. Man måste ju passa på och umgås lite med dom små liven denna sista dag innan dom åker till sin pappa i två veckor. Ha en bra dag.

Kramar

Baker Queen

Tyvärr Siw

Du är en så härlig människa, men tyvärr så fick du inte fortsätta med din kör. Money, money, money must be funny, in a rich mans world....

Kramar

Baker Queen

Körslaget

Det blev inte mycket gjort ute idag trots allt. Har rensat avlopp och bytt lampor bl.a. Ingen rolig arbetsuppgift, men det måste göras. Sedan har vi hunnit till IKEA för att kolla in lite möbler till äldsta tjejens nya rum. Sambons dotter har flyttat hemifrån för några månader sedan, för nu är det dax för en rokad av rummen. Nu får dottra min ett större rum och då är det alltid roligt med lite nya möbler.

Lite tacos har slunkit ner i våra magar (ungdomarnas val såklart), och nu sitter vi och kollar in Körslaget. Tycker att dom är otroligt duktiga al.lihopa. Har ingen speciell favorit än så länge. Vem tycker du är bäst?

Kramar

Baker Queen

En härlig lördag

Solen skiner ute, en sådan dag som man ska vara ute och fixa i trädgården egentligen. Kanske jag tar fram utemöblerna idag, men mer än så kommer jag inte att göra om jag känner mig rätt. Måste nämligen städa och fixa lite inne innan. Sedan är det ju helg - tid för att vila upp sig efter en hel arbetsvecka.

Ungdomarna sover fortfarande så just nu är det endast jag och katterna uppe. Sambon har åkt iväg till boxningsklubben. Det är tävlingar i helgen - så honom kommer man inte se röken av denna helg heller. Men man börjar ju bli van.

Ha en bra dag

Kramar

Baker Queen

Kattkul igen

Lite mer kattkul så här på fredagskvällen. Hi, hi...


Det blev ingen utgång ikväll

...men skönt var väl det egentligen. Har suttit och myst framför TVn med mina tonåringar. Tittat på Talang 2008 - kanske inte lika bra som Let´s dance, men Tobbe är allt för gullig i.o.f.s.

Ha en bra kväll

Kramar

Baker Queen

Deklarationstider?

Igår fick jag mina deklarationspapper från skatteverket. Och idag så deklarerade jag!!! Det är nog rekord för min del - att göra det så snabbt menar jag. Men det är oooootroligt skönt att det är gjort. Annars brukar ju första dagarna i maj vara lite av en ångesttid, eller kan vara rättare sagt. Men nu är det gjort.

Det går väldigt smidigt att skriva under via internet, jag kan tänka mig att det går lika smidigt via SMS. Tack Skatteverket för smidigheten.....

Nu är det bara att vänta till återbäringen innan midsommar.

Har du deklarerat ännu?

Kramar

Baker Queen


Vi kom trea

Just nu ligger vi som sagt var trea i tabellen, och vi är inte speciellt hotade av någon. Den sista matchen i serien spelas ikväll - mellan Kungsängen och Skuru.

Det måste firas - om två veckor blir det utgång med handbollstjejerna!

image16

Kramar

Baker Queen

Är helt slut i kroppen

Pust och stön, vilken dag. Förutom mycket att göra på jobbet, allt ringande till Göteborg för att få ett nytt filter till Jacuzzin så har jag även hunnit med att repa med bandet OCH spela handbollsmatch!!! Det är inte många 20 åringar som klarar av det tempot - tänkt dig då en 40-åring!! Det blev 8-8 mot Huddinge damtrim. Så antagligen kommer vi trea i serien. Inga mål från min sida denna gång.

Mina arbetskamrater har frågat om jag vill vara med och spela innebandy efter jobbet imorgon fredag. Men nu säger nog min kropp nej till slut. Om jag hade varit yngre och några (typ 8-10) kg lättare så kanske det hade funkat ändå. Men nu orkar jag inte helt enkelt. Vet inte om jag ens orkar gå ut med gänget efter innebandyn - men kanske en liten cider eller två? Ja vi får se hur det blir.

Jag bjuder på en liten bild som jag tog med mobilen utanför mitt jobb i Gamla stan idag. Lite skojsig är den allt....

Dagens reklampelare?


Kramar

Baker Queen

Katter....




Om du har katt så kanske du känner igen dig?

Kramar

Baker Queen

Autismdagen

Ja inte har jag "firat" så mycket ännu - på denna speciella dag. Visste inte ens att det fanns någon sådan dag, men nu vet jag.

Jag har fått förfrågan om hur det är att ha en autistisk son. Ja, man måste verkligen ha tålamod och strukturerad tillvaro. Och en hel del "jävlar anamma" när man ska kämpa mot myndigheter. För tro mig - det är inte lätt.

När sonen (som idag är 13 år) skulle få sin diagnos så var det två års väntetid för att få påbörja utredningen. Efter en hel del ringande (jag tror jag ringde varje vecka) till utredningsteamet så tröttnade dom nog på mig så jag fick en tid inom 8 månader. Efter ännu några månader så fick han komma till habiliteringen. Och så fortsatte det - kämpa, kämpa. Han fick gå på specialdagis för barn med speciella behov, det fungerade jättebra. Men säg den lycka som varar för evigt - efter något år så skulle dagiset läggas ner. Kommunen tyckte att det fanns likvärdigt dagis inom kommungränsen. Det tyckte inte jag (dom hade ingen speciell pedagogik för barn med autism) så det var till att börja kämpa igen. Den här gången gick jag via media - två helsides annonser i lokaltidninen om vår familj. Kommunen vågade inte annat än låta sonen gå kvar tills han började skolan. DET LÖNAR SIG ATT KÄMPA!!!

Som förälder läser man väldigt mycket om sina barns problematik (ja min äldsta dotter har diagnos asperger). Man försöker att prova alla möjliga pedagogiker, men ibland känns det som om man jobbar i motvind. I sådana extrema föhållanden är det inte lätt att hålla ihop ett äktenskap. Mitt kraschade för några år sedan (men det är absolut inte barnens fel vill jag tillägga med bestämdhet).

Kramar

Baker Queen


World Autism Awareness Day ? en dag för att öka kunskapen om autism i hela världen.

Idag ska det firas!

www.svd.se/nyheter/idagsidan/artikel_1080479.svd

Kramar

Baker Queen

Äntligen....

Det är otroligt vad beroendeframkallande bloggandet är. Jag har känt mig handigkappad dessa dagar när bloggen har legat nere. Hoppas att det blir bättre nu när dom har bytt ut servrar och allting.

Helgen har varit underbar. Förutom det fina vädret så har det varit lite festande hos grannen. En av mina döttrar satt barnvakt åt grannarnas fyra vildbassar till söner under tiden. Dom är mellan 2-6 år tror jag. Det klarade hon galant. Så hon fick lite pengar till att köpa lite mer kläder - och det är ju inte fy skam för en tonåring...

Igår var jag och hälsade på min son igen. Han blev jätteglad att se mig och verkade må toppen. Han satt och smilade till mig under hela middagen. Efter middagen tog vi en lång promenad runt Pampas marina och Karlbergs Slott - han bor verkligen i ett fint område måste jag säga. Han blev dock inte lika glad när jag skulle åka därifrån, satt och surade i soffan och puttade/sparkade bort mig när jag kom för nära.

Jag har även hunnit läsa ut boken som jag köpte - Det räcker inte med kärlek av Jenny Lexhed www.jennylexhed.se. Jag kände verkligen igen mig i mångt och mycket, om man bortser från att jag inte har gått in i väggen eller haft en psykos. Boken handlar om hennes kamp för sin autistiska son - från att kämpa att få en diagnos tills idag när han har fått hjälp med att prata etc. Solskenshistoria på sätt och vis - men jag är lite emot beteendeterapi (Lövåsmetoden). Jag tror helt enkelt inte på bestraffning för dessa barn, men man får ju sig en tankeställare när man läser hur bra det har gått för hennes son . Jag rekomenderar verkligen  att du läser boken hur som helst.

Kramar

Baker Queen

RSS 2.0