Studierna

Tro inte att det existerar något som heter julledighet när man studerar på högskolan. Javisst har vi fått några extra dagar för inlämnande av nästa studieuppgift, men det krävs ändå en viss disciplin och läsande under juletider. Då det denna gång var frågan om att intervjua några personer så blev det till att sitta och läsa det teoretiska väldigt snabbt för att sedan hinna intervjua personer INNAN de gick på julledighet. Pust och stön, det blev några stressiga dagar men nu är det gjort. När jag nu ska återta mitt skrivande efter julhelgen så har jag ingen som helst motivation och ork kvar så det går vääääldigt trögt. Några dagar kvar och jag har bara påbörjat skrivandet (ja några rader....) och jag måste prestera 6 sidor innan den 3 januari!

PrestationsÅNGEST och PANIK!

Då jag är en kvälls- och nattmänniska så har jag en tendens att arbeta bättre under sena kvällar och nätter. Det kan ju även bero på att det under den tiden på dygnet är lugnare och tystare då ungdomarna (oftast) sover. Viktigt när man ska få studiero. Det är ett problem när jag ska arbeta dagen efter, men nu när jag är ledig så kanske det är min melodi - att vända på dygnet?!

Kramizar

BakerQueen


Jultider

Mycket ska hinnas med i dessa jultider. Jag har varit så uppslukad med jobb och plugg, så jag har inte hunnit fundera närmare på planeringen. Jag har lite småproblem till att lösa innan min fullständigt underbara jul påbörjas. Men först ska jag hinna med att vara Kanslichef. Ja ni läste rätt, jag har fått en ny, väldigt tillfällig men ändock, titel!



Kramizar

BakerQueen


En tuff vecka

Det är bara onsdag och jag är helt slut redan. Men det är inte så konstigt egentligen om man tänker efter. Det började redan i helgen, när jag hade inlämningsuppgift till skolan senast söndag vid midnatt samtidigt som jag hade extra rep med bandet och en redan planerad teatervisning.

På lördagen såg jag Angels in America: Perestroika. Jag och syrran såg del 1 för ett tag sedan, så nu tog jag med henne igen när personalklubben hade fixat fram biljetter. På söndagen så var det det extra repet med bandet inför gårdagens härliga spelning. Jag hann ändå med att göra min studieuppgift i tid - bara det är en bedrift.

På måndagen var det resa till IKEA som gällde. Hade tänkt att köpa på mig några brandfiltar som var den dagens luckerbjudande, men fick förståss tji på den punkten. Blev andra saker istället.

Igår var det sedan då den stora showen i Skyddsrummet vid München Bryggeriet på Söder. Här kommer lite bilder på lokalen (från deras hemsida). JÄTTE MYSIGT och JÄTTE ROLIGT! Den bästa spelningen vi har haft i the Lawbreakers hitentills. Och lite kosing kommer det att inbringa till på köpet! Förena nytta med nöje.

  


Också nu idag så kom de slutgiltiga orsakerna till min trötthet - innebandyturnering och nu snart även handbollsmatch. Pust och stön, är slut i både kropp och själ. Jag kommer definitivt stupa i säng när jag väl kommer hem.....

Kram

BakerQueens

RSS 2.0