Viktväktar resultat

Det går nu sakta nedåt i viktskalan, men det går iaf nedåt. Har inte varit så himla duktig den senaste veckan för det har varit allt för mycket trevliga sammankomster på sista tiden. Och det fortsätter ett bra tag till. Så jag är hur som helst väldigt stolt att meddela att jag sammanlagt har gått ner 5,4 kilo sedan jag började! Och det är inte fy skam....

Lawbreaker äntligen på Facebook!

Innan jag glömmer det, Lawbreakers ´FB sida är under uppstart nu. Johanna i bandet håller precis på att få ihop en ljudfil och en del av oss andra skriver lite text som ska läggas ut så småningom. Men trots att den är nystartad sida, som inte har så mycket att bjuda på, så har vi redan fått snart 100 likes. Så gå genast dit du och gilla sidan så att vi kommer upp till hundra innan söndagen är slut :-).
 
Lawbreakers facebooksida
 
Kram BakerQueen. Eller Mybaker som jag heter i bandet :-).

Tusen bitar

Har precis lyssnat på Lalehs version av Tusen bitar (Björn Afzelius). Väldigt fin låt, men även texten är värd att läsas flera gånger!
 

Tusen bitar

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå. Men det kan va' svårt att  tro när man inte ser den. Och det sägs att efter regnet kommer solen fram  igen. Men det hjälper sällan de som har blitt våta.

 

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite  andra ögon. Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner.

 

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar. Säger du att du är min vän så är du kanske det.

 

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker. Och tron är ofta den som ger oss styrka. Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv. När ångesten och ensamheten kommer.

 

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite  andra ögon. Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner.

 

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar. Säger du att du  är min vän så är du kanske det. Säger du att du är min vän så är du säkert det.

 

Taken from http://lyricstranslate.com/en/tusen-bitar-thousand-pieces.html#ixzz3Dya9hiI2
 

Loppmarknad vid Solvalla

I helgen som var åkte jag och mina döttrar till Solvallas bakluckeloppis. Det fanns en hel del intressanta saker vill jag lova, både dyrt och väldigt billigt. För egen del köpte jag bl.a. en ljudbok att ha i bilen när jag kör. Men vi hittade även ett "nytt" majongspel inköpt i Hongkong sa säljaren. Hela 50 pix fick vi betala för det, något skamfilade spelet. Men det var inte värre än att vi tog lite trälim och satte ihop lådan igen, men det var lite bökigt måste jag säga.
 
Nu bär det iväg till klassträff tillsammans med grundskole kompisarna. Vi har haft några klassträffer, men det var väääääldigt länge sedan. Tyvärr kunde inte så många komma med kort varsel, men vi blir iaf tre glada jäntor som ska samlas vid Ordenstrappan för vidare färd till en Kubansk restuarang.
 
Otekniska jag klarar inte av att vända bilden, suck. Det såg ju så bra ut på datorn förut......

Nu har jag fått måttband!

I början av veckan (och helgen) har det tyvärr blivit lite frosseri från min sida. Har bl.a. varit på Utö på konferens i två dagar. Och det visade sig på vågen direkt, men jag ska vara glad att jag inte gick upp utan lyckades gå ner dessa 2 hekto så att jag nu har fått ett måttband! Alltid något. Den är även så finurlig att man kan räkna ut sin BMI (min är just nu 27 och jag har som mål att gå ner till 24 ungefär). Har genast mätt mig runt midjan, men resultatet avslöjar jag inte nu.
 
 
Här kommer även lite bilder från Utö (klicka på bilderna för att göra de större). Och mamma, visst var familjen Larsson välkända på ön! Visade sig också att en arbetskamrats mamma har vistats hos en av familjerna Larsson som sommarbarn när hon var liten.Världen är allt bra liten ibland :-).
 
 
Kramiz
BakerQueen

Lättare och lättare för varje dag....

Förutom att jag känner "lättsamheten", så tycker jag även att jag börjar se skillnaden i kroppen. Tyvärr så missade jag att få ett måttband igår med 2 ynka hekto, det får man när man har gått ner 5% av sin vikt. Men det är bara att bita ihop och sikta in sig på nästa veckas vägning och möte.
 
Ska också börja träna lite mer. Jag har ju mitt gymkort, som jag i bästa fall använder en gång i veckan. Nä skärpning nu :-).
 
BakerQueen

Guldstjärna i kanten!

Jag visse väl att det skulle funka med Viktväktarna! Jag vet ju redan att jag äter uruselt och på fel tider, så det blir en jätte skillnad när jag skärper till mig och lagar till både lunch och middag med mat med mättnadsfaktor.
 
Första veckans resultat blev alltså en tre kilo viktminskning! Så jag fick en guldstjärna redan nu, jippii. Snacka om att man blir peppad att fortsätta.
 
Idag har jag ätit torsk med sparris och saffrans sås till lunch (mums) och jag funderar på att äta detta till middag - Pulled chicken Mexican style.
 
Vem har sagt att man bara ska äta "tråkig" mat när man ska gå ner i vikt. Nej man ska bara lära sig att äta BRA mat. Och det verkar inte vara något problem att synda lite då och då (för mig). Trots att jag förra veckan var på tre rätters represenationsmiddag men även utgång med bandet så hade jag ändå lyckats med en rejäl viktnedgång. Och igår så "frossade" jag på pizza slice och några glas vin på höstens kick off på jobbet. Men trots detta så tyckte jag att vågen visade en lägre siffra i morse! Men det kan ju samtidigt bero på att jag hade värstans aerobic passet på dansgolvet - dansade som en "tok" hela kvällen.
 
Ska hur som helst bli spännande och se om jag får en till guldstjärna på onsdag!
 
Kramiz
BakerQueen
 

RSS 2.0