Handbollsmatch mot Enköping

Ikväll gäller det, handbollsmatch mot serieledarna o nykomlingarna Enköpings HK. Nu har vi inte hunnit spela så många matcher i serien (damtrim), bara en varsin. Så tabellen kommer nog ändras flera gånger om. Just nu är vi på tredje plats (av sju lag).
 
Vi vann mot Kungsängen med ett mål förra veckan. Skönt att börja säsongen med vinst, på bortaplan till på köpet. Jag hade 100 % utdelning - jag sköt ett skott från kanten o det blev mååååål. Vi får väl se om det blir något i kväll.
 
Men först ska jag skriva/plugga psykologi. Ska "recensera" o analysera en vetenskaplig artikel inom psykologi - personlighet och relationer. Jag har till på söndag på mig att bli klar. Tiden går fortare än vad man tänkt sig....
 
See yah //BakerQueen

Fiskare i Strömmen

Ja det här var ju också ett sätt att fiska. Sett igår från Strömbron i Stockholm. Jag antar att killen står på ett grund mitt i vattnet, men roligt såg det iaf ut....
 
 

Höst

Hösten är inte min favorit bland årstider då det börjar bli lite råkallt. Men en sak som är fantastiskt är dessa underbara färger. Titta o njut (vy från terassen i morse)
 Och som en liten bonus får ni också en nostalgitripp till sent 70-tal (1978 för att vara mer exakt)
För att lyssna följ länken.
Kramiz
BakerQueen

Present i fredags

Denna lilla flaska låg i mitt postfack i fredags, väl inpacketerad förstås. När jag såg adressaten visste jag direkt vad det var för något, en present som "kompensation" för tidigare uppdrucket vinglas :-). Utan att avslöja allt för mycket, kan jag säga att det var en arbetskamrat (inte närmaste dock) som var lite på pickalurven under AW för några veckor sedan. Han tog då mitt vinglas o mer eller mindre halsade det. Så kan det gå ibland.
 
Skål gutår vänner.
 
Kram
BakerQueen
 
  

RSS 2.0