Daniel

Sorry alla vänner att jag inte har skrivit på ett tag (ja ni är ju inte många som läser bloggen - bara 8 st för någon dag sedan, men jag fortsätter träget att skriva ändå) - men det har varit så mycket runt omkring mig på senaste tiden.

Idag missade jag repet med grabbarna i CoverStones då jag hade andra viktigare saker för mig. Inte för att det finns så mycket viktigare saker än bandet men ibland måste man prioritera. Men nu är det så bra för vi har även tisdagar som repdag också. Så i tisdags var jag och killen som spelar keybord i replokalen och övade på Daniel (Elton John)

 
Kolla in frillan och glasögonen på Sir John - vilken nostalgitripp!!

När vi var som mest uppvärmda så öppnades helt plötsligt dörren och en helt okänd kille kommer in. Tydligen har vi blivit dubbelbokade av Studiefrämjandet - inge kul. Killen hade sagt upp reptiden, men fick lov att betala för hela maj trots att dom inte skulle nyttja lokalen. Nu tänkte dom ha ett sista rep inför hans bröllop som dom skulle spela på. Ja vi är ju inte bättre människor än att vi lät honom ta över replokalen när det var en sådan händelse i sikte för grabben. Så vi gick och käkade en pizza och tog några öl istället - och det är ju inte heller fy skam.

Må så gott

Kramar Baker Queen

CoverStones

Igår hade jag rep med grabbarna i bandet. Ja vi var inte så många på plats (tisdagar är en extra repdag fr.o.m. nu) endast tre tappra satt i lokalen. Min kära syster, tillika duktig grafiker, har gjort några förslag på logga till oss - vilken tycker du är snyggast?

CoverStones



Kramar

Baker Queen

Fjärilarna har flygit sin kos

Och tur är väl det, skulle inte vilja ha dom i magen jämt. Men nu har en period av trötthet infunnit sig (kan delvis bero på att det har varit så mycket ett tag nu, och att jag har varit så nervös för torsdagens uppträdande). Jag har mest tagit det lugnt hela helgen, träffat lite vänner så smått på lördagen men var hemma tidigt. Denna vecka kommer att vara lite mindre intensiv - men inte mycket.

Jag kommer precis hem efter att ha hälsat på sonen. Han var också lite trött (kanske det är något i luften?), ville inte äta den goda köttfärssåsen utan endast pasta och sallad (en tonåring som äääälskar sallad - skönt är väl det). Det kan ju även vara att vi/han/jag börjar bli sjuka - det går en hel del jobbiga förkylningar på jobbet. En har totalt tappat rösten (lustigt att man själv börjar viska till henne, man anpassar sin egen röst till den man pratar med), en annan hostar som bara den och jag själv får mina nysattacker då och då. Jag funderar på om jag inte är pollenallergiker i.o.f.s. Ingen promenad blev det med sonen i alla fall - dom hade redan hunnit avverka ett två timmars pass innan jag kom.

På fredag ska jag åka och kolla in en ny skola för sonen. En särskola som bedrivs av samma företag som boendet. Personalen på boendet är såååå bra och jag är övertygad om att personalen på skolan har samma kaliber. Är i.o.f.s inte missnöjd med skolan han går i nu, men det kan vara mer praktiskt att ha honom i den andra. Vi får se hur det känns när jag kommer dit.

Kramar

Baker Queen

Fjärilar i magen

Nu har fjärilarna som var vid Haga kommit ner i min mage - nervositeten har börjat göra sig påmind m.a.o. Av någon anledning så känner jag mig mer nervös inför detta uppträdande än vid det för en månad sedan. Kan bero på att det är ledamöter från 47 olika länder som kommer att lyssna på vår sång.

Sitter just nu med papiljotter i håret och mask i ansiktet - jag är helt enkelt uuuursnygg. Eller hur? Ska man vara fin får man lida pin som min gamla mamma brukade säga.

image27


Kramar

Baker Queen

Fjäriln vingad syns på Haga....

Jag övar för fullt inför torsdagens uppträdande, men det går lite trögt. Mycket på jobbet och rep med bandet på kvällar som sätter lite käppar i hjulet på övningen. Nu har jag i alla fall spelat in min stämma på mobilen - så då kan jag använda restiden till att lyssna. Det gäller att utnyttja tiden till max.

Ikväll blir det rep med bandet som sagt var. Cover Stones verkar vara det namn vi kommer att ta. Min syster har lovat att hjälpa till med en coool logga också. Hon är grafiker till yrket - så det ser vi verkligen fram emot.

Kramar

Baker Queen

Sommaren är här

Jag har suttit och riktigt njutit av den härliga sommarvärmen denna helg, lite röd har jag allt blivit också till på köpet. Så nu sitter jag inne ett tag för säkerhetsskull, så att jag inte blir allt för röd om nosen på torsdag när jag återigen ska sjunga lite barbershop med tjejerna. Denna gång blir det på en båt med kostymnissar från Europarådet. Lite pirrigt i magtrakten är det i alla fall. Jag ska sitta och plugga in sångtexterna ikväll, de engelska sitter men nu är det de svenska texterna som jag ska lära mig utantill. Men å´ andra sidan så är det välkända texter som jag har sjungit med kören så det går nog snabbt att få in texterna. Sommarpsalm och Fjäril´n vingad syns på Haga ska vi sjunga så att det står härliga till. Så om du hör dessa sånger i din närhet under kvällen så vet du att det är jag som övar....

Solong

Baker Queen

Grönan here we come

I söndags bar det iväg till grönan med ungdomarna. Vi kom iväg väldigt sent då jag skulle sitta i sekretariatet i Sollentuna bollhall mitt på dagen (ja det var inte så många andra som kunde ställa upp denna soliga dag - vad gör man inte för handbollsungdomarna!!). Så vi kom inte fram förräns vid fyra snåret - så det blev till att "tokspringa" mellan attraktionerna. Ja inte jag och syrran förståss - vi bänkade oss vid restaurangen vid vattnet och tog en varsin cider i solen. Uuunderbart....

image24

Kramar

Baker Queen


Grillningskväll

Nu känns det som om det är sommar (förutom att det är lite kyligt på kvällarna fortfarande). Jag har suttit ute nästan hela dagen och sedan även grillat (ja, lite fusk var det allt - vi grillade i köket men vi åt ute). Laxknyte med potatis blev det. Nam, nam super gott!!!

Sambon har precis kommit hem efter en "hård" dag med boxning. Mellantjejen har varit ute med sina killkompisar och spelat fotboll hela dagen - så att blodet forsar (hon kom hem med en rejäl blodig näsa - bollen kom lite olyckligt mitt i snoken) bildligt talat. Nu är dom uppe på hennes rum och spelar kort - tre killar och min dotter. När dom går så hörs det som om ett antal elefanter huserar på övervåningen....

Imorgon ska jag åka och hjälpa till vid sekretariatet i Sollentuna Mixed Cup en liten stund. Om vädret sedan tillåter så kommer jag nog fortsätta att sitta och njuta i solgasset efteråt.

Kramar

Baker Queen

RSS 2.0