Res(e)året 2014 är till ända

Under 2014 har jag verkligen varit ute och rest, både inom Sverige (Göteborg, Malmö, Värmland) och utanför gränserna (USA, Marocko och slutligen nyårsfirande i Thailand). Det har varit helt underbart, och jag hoppas att jag kommer åka på många intressanta och roliga äventyr även detta år! 
 
Det blir en fortsättning på viktväkteriet även i år. Har inte varit lika duktig som förra gången det begav sig, då jag gick ner 18 kilo på 3 månader. Men jag har inte haft lika stor diciplin denna gång, har "unnat" mig lite för mycket för att det skulle gå lika snabbt denna gång. Eller också är det helt enkelt så att man har blivit äldre, och att det tar lite längre tid att gå ner :-). Sedan jag skrev sist så har vikten flukturerat upp och ner, men jag har iaf hållit mig runt de 10 kilo som jag har gått ner. Igår var det invägning, efter ett långt uppehåll för jul och nyår. Och jag måste säga att jag är riktigt stolt att jag har lyckats gått ner 0,6 kg, trots julfrossande etc. Kan bero på att det blev en hel del promenerande på de fina sandstränderna i Kao Lak :-). Så nu kan jag stoltsera med att jag har gått ner 11 kilo sedan jag startade i slutet av augusti! Det är ändå inte fy skam. Nu har jag ca 5 kilo kvar till min målvikt som jag satte upp när jag började. Kanske att jag reviderar det målet nedåt några kilo till, ska fundera på den saken när jag börjar närma mig. Men om jag lägger manken till och försöker att gå ner ett kilo per vecka så är jag framme vid målet i slutet av februari. JIPPIIII!
 
Nä nu hägrar sängen strax. Är trött efter en hård bokslutsvecka på jobbet samtidigt som jag har fått en tråkig förkylning på halsen. Var sänkt förra helgen, och nu "snortar" jag nässpray, dricker hostmedicin och äter Esberitox för fulla muggar. Men snoret envisas med att trycka på för fullt :-(.
 
Må så gött vänner
BakerQueen

RSS 2.0