(L)juligt hemma

Dottra min insisterade på att vi även i år skulle ha ett pepparkakshus, se så fint det blev. Vi passade även på att klä in terassen med utebelysning. Se och njut (något suddiga bilder dock) så här inför julen.
 
 
 
 

Sängkammarröst

Har haft problem med stämbanden nu i snart en vecka. Eller egentligen längre, men nu är det mer påtagligt då jag är hes sedan i onsdags. Jag har inga förkylningssymptom i övrigt, så det är endast hesheten som är ett "problem". Kanske att jag har drabbats av stämbandsknottror?

Bäst att ta det lugnt med sångandet på ett tag nu....

Kram

Förlåt - ett ord vi säger för lite

En blick säger mer än tusen ord sägs det, men även det sagda ordet har en viss positiv påverkan. Ett ord som vi, till lags, säger allt för sällan är FÖRLÅT.

Min nära bekant som ligger i skilsmässa har nu uppnått det stadiet i processen att den andra partern har, sent omsider, insett konsekvensen av sitt tidigare handlande. Alltså, för att prata klarspråk, han har sagt förlåt till min väninna.

Tänk om mitt tidigare ex hade haft tillräckligt mycket "stake" i sig och sagt detta förlösande ord. Så mycket bättre dagens situation hade varit då :-)

Men det är inget att hänga läpp för idag, livet går vidare. Fick bara en liten otäck "flashback".....

Kramizar
 
BakerQueen

Dagens kärlekscitat

När kroppen värker av allt arbete (och innebandy) så behöver man muntras upp en mula. Därför levererar jag här några väl valda kloka ord.

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland".
Caroline Wekell

"Det trista med kärleken är att den fordrar en medbrottsling"
Charles Baudelaire

"Det finns män man älskar och män som man känner väl"
Coco Chanel

By for now darlings....

RSS 2.0