Baloo

Baloo har hittat sitt nya favoritställe vid fönstret. Sixten syns bakom vasen....



Kram

BakerQueen


Vecka 30

25 Jul 2011 02:00 am

Du står fortfarande mitt uppe i en period då du rannsakar dig själv, eller åtminstone försöker förstå vad som rör sig under ytan i olika relationer, kanske diskutera dig fram till djupa psykologiska insikter som gör dig bättre i stånd att förstå vad som motiverar andra. Snart börjar dock en ny och mer utåtriktad period. Slutet av veckan karaktäriseras av en positiv utveckling i arbetslivet, ja överhuvudtaget uppstår nu gynnsamma tillfällen till kreativa genombrott och utåtriktade aktiviteter, och för att på det hela taget ha roligare på jobbet. Karismatiska män och kvinnor ger dig ett ljusare perspektiv på tillvaron. Positiva förändringar kan också höra samman med kontakter med främmande kulturer.

********************

Huvudet på spiken, allt stämmer! Rannsakningen blir till hösten dock, då jag (förhoppningsvis om allt går vägen) kommer att läsa just psykologi och beteendevetenskap. Och kontakter med främmande kulturer har jag dagligen då jag jobbar på ett internationellt kansli. Ser verkligen fram emot dessa utåtriktade aktiviteter med karismatiska män....

Kramizar

BakerQueen


Gran Canaria

Längtar tillbaka till varmare breddgrader!!



BakerQueen

Första jobbveckan efter semestern

...och allt går på halvfart. Känner fortfarande av min jobbiga hosta, men det har blivit bättre efter gårdagens läkarbesök och medicinuttag. Så nu går jag på riktigt stark hostdämpande.

Må gott vänner

Kram

BakerQueen

Dagens vishet

"Alla föds vi som original men vi dör som kopior".

Så sant som det är sagt.

Baker Queen

Härligt med uteliv och såpbubblor

Bilder säger mer än tusen ord.....










Mormor i bakgrunden....






Fotograf Viktor


Kramizar

Baker Queen


Åter i Värmland

Sonen har somnat för länge sedan. Själv sitter jag och leker med min nya Iphone 3, något begagnad men i väldigt bra skick. Lånar samtidigt mammas dator för att ladda ner handböcker så att jag lär mig mer. Har funnit en favorit bland alla appar - Yatsy! Dottern nyintroducerade spelet för någon vecka se, och sedan dess är jag fast!

Solong friends. Peace love and understanding....

Kramizar

BakerQueens

RSS 2.0