Fickparkering

Jag har en underbart liten bil - perfekt för stadskörning och då speciellt fickparkering. Jag har blivit rätt så duktig på detta med parkering, så jag blev onekligen lite fundersam igår när jag parkerade hemmavid i en (enligt min bedömning) tillräckligt stor plats. När jag precis skulle snedda in, så började framförvarande bil att blinka till. Jag uppfattade det först som om larmet hade gått - dvs. att jag måste ha touchat bilen. OMÖJLIGT var min första tanke. Sedan såg jag tjejen som gick mot bilen - hon låste bara upp den. Lite orolig hann jag dock bli (att betala försäkringsskador har jag ingen lust med i dessa tider).

En sak som jag kan irritera mig på är när en, mindre duktig kanske, bilförare med liten bil ställer sig så illa så att den upptar två platser. Jamen, har man en liten bil kan man väl för sjutton se till att bilen tar liten plats oxå. Kör fram/bak ordentligt mao!

Deklarationen är precis inlämnad (med bilaga NE och allt) så nu blir det till att plugga/skriva lite på min inlämningsuppgift. Det jag har valt att skriva om är funktionsnedsättning som diskrimineringsgrund i arbetslivet.

Kram
BakerQueen

Gävlebocken

"Föreställ dig att du är på krogen och det kommer fram en sån där jobbig, kladdig jävel som tycker att han är världens mest attraktiva karl. När du tröttnat på hans uppvaktning säger du bara:

- Du, jag tycker du ska flytta till Gävle.
- Varför då, svarar han förstås.
- Där behöver dom en bock som ingen tänder på."

Kramiz

Nagel i ögat

Eller kanske en snigel (ni som kommer ihåg reklamen :-). Nä inte har jag fått något av detta, men irriterat är mitt vänstra öga ändå. Det känns som en gruskorn har kommit in innanför ögonlocken, och det skaver som bara den. Jag misstänker att jag fick in lite glöd i ögat i morse (ja jag röker fortfarande - dax att sluta vilken dag som helst) och att det är det som irriterar.

Förutom alla andra skadeverkningar rökning har, så kan jag nu troligtvis lägga till flygande glöd....

Må så gött

BakerQueen

RSS 2.0