Ut i solen och ha det bra....

...för nu orkar jag inte jobba längre för mina ögon börjar gå i kors efter ett hårt dags arbete.

Kramar

Baker Queen

Att hata någon

Det är en jobbig period i mitt liv, att hata någon så mycket som jag gör just nu tar på krafterna. Skulle så gärna dela med mig av allt elände, men vill förskona er från det.

Har du hatat någon så mycket att du skull vilja att den bara droppade död ner? Just nu har jag många hatobjekt, så många så att jag faktiskt blir lite förvirrad vem jag ska ödsla min dyrbara tid på. Skulle bara vilja skaka av mig allt, bara gå vidare i mitt liv. Men det är tyvärr svårt just nu pga av omständigheterna. Tacka vet jag att Robert finns som balanserar allt hat....

Kramar

Baker Queen

Sixten

Än så länge har vi inte kommit på något bättre namn än Sixten till lilla kissemissen som kommer i augusti. Eller oxå är det så att det är så inarbetat så det finns ingen fantasi att hitta något annat. Hmmm.

Tiden närmar sig med stormsteg iaf (fast det går samtidigt väldigt långsamt) så snart kommer lilla "Sixten" hit till Vällingby för att stanna.

Fram tills dess så får jag flukta på dessa kort om längtan blir för stor....





Kramar

Baker Queen


Kattsaker ska inhandlas

Sitter och väntar på att syrran ska dyka upp så att vi kan åka iväg och kolla in lite kattsaker tillsammans. Vi kommer nämligen bli kattägare båda två nu i augusti och det är en hel del saker som måste fixas innan dess. Syrran har köpt två Devon rex katter medans jag håller till godo med en vanlig svensk bondkatt. Det kommer mao bli livat här i lägenheterna i augusti vill jag lova.

Soliga sommarhälsningar

Baker Queen


Härlig terass

Det är så häärligt att va i solen, solen....



Kramar

Baker Queen


Kontrollbehov

Vet inte om det är typiskt karlar att ha detta stora kontrollbehov? Eller om det är så att jag har oturen att träffa just sådana i mitt liv? Jobbigt är det iaf....

Kramar

Baker Queen

Ledig vecka

Ännu en ledig vecka - superskönt då jag känner mig rätt så trött både fysiskt och psykiskt efter flytt och allt som har hänt på sistonde.

Igår var jag och ena dottern och inhandlade en ny bokhylla och vitrinskåp, så nu kan jag iaf få upp böcker m.m. Jag ska bara få igång TVn igen och det är inte det lättaste för en oteknisk tjej som jag.

Kramar

Baker Queen

Vilken härlig sommardag.

Sitter här (något påklädd just nu förståss när solen lyser med sin frånvaro) på terassen och jobbar en liten stund. Gick nämligen lite tidigare från jobbet då min ena dotter mådde lite dåligt, så då blev det till att ta med sig sin bärbara dator och förflytta sig till terassen hemma istället. Inte för att jag klagar - det är riktigt härligt att sitta här och lyssna på aktiviteterna i Vällingby Centrum (Love 2010) samtidigt som man gör lite nytta.

På lunchen så var jag hos frissan för att slinga och klippa håret. Det blev verkligen superduper! Fick en hel del kommentarer om att jag var så himla brun efter lunch bara. En effekt av att jag nu har ljusa (och även mörka) slingor i mitt hår som framhäver brunheten på ett bättre sätt. För visst får man färg i ansiktet när man mer eller mindre tillbringar all ledig tid här på terassen....

Kramar

Baker Queen


Nya naglar

Idag har jag haft lite spa efter jobbet. Har äntligen ett badkar som är sååååå härligt, hade en trevlig stund där först. Sedan har det varit skrubb och insmörning. Efter det så har jag haft lite manikyr - härligt men det är nu lite svårare att skriva med de nya fina naglaran. Imorgon bär det iväg till frissan för klippning och slingor. Så nu kommer jag vara en blomstrande brud runt 40+......

Kramar

Baker Queen

Grattis till studenten....

....min kära dotter. Hipp hipp hurra va du är bra!!!







Alla andra studentklasser hade stora fina lastbilsflak, vi letade som bara den efter en där det stod SP3C utan att lyckas. Sedan såg vi denna gamla goding komma. Den var iofs högre på sidorna = säkrare. Men du kan tänka dig trängseln när 40 personer skulle upp på denna förhållandevis litet flak. Men det gick, något svajigt i början. Ingen av studenterna hade sina fina kläder på sig då det förekommer MYCKET öl kastning. Det finns vissa som köper en hel back öl, och inte dricker dom det. Det var bättre förr, eller?

Kramar

Baker Queen


Flyttkartongerna attackerar

Suck och stön, det är inte lätt med alla flyttkartonger överallt. Man går lätt på dom och dom verkar föröka sig på någon konstigt sätt. Och som pricken över iet så har nyckeln till mitt linneskåp mystiskt försvunnit eller fått fötter, så nu vet jag inte riktigt vart jag ska lägga lakan m.m. Just nu så samlas dom på hög i klädskåpet tillsammans med allt annat.

Jag och dottra fick hastigt och lustigt byta sovrum, då jag upptäckte att min dubbelsäng inte riktigt fick plats i det långsmala rummet som skulle ha varit mitt. Tror nog att rummen är någorlunda lika stora, men det jag nu ska ha är något bredare så att jag kan öppna dörren utan att slå i sängen. Som plåster på såret så ville hon måla om och sätta upp en fondtapet, så det är det hon gör för tillfället mitt i flyttkaoset. Och innan det är klart så kan inte hon flytta över sina grejor, och jag kan inte flytta in mina. Ja det skulle iofs kunna funka, men då skulle vardagsrummet bli mer kaotiskt än vad det är nu.

Och inte nog med detta, idag tog hon studenten min lilla tjej. Så vi ska ha studentmottagning på lördag. Gissa vem som har kontaktat cateringfirma!! För inte hinner jag med den "lilla" detaljen oxå.

Kram

Baker Queen

Nu har jag flyttat!

Därför blir det inte så många inlägg. Internet är beställt, men dröjer. Så det kommer inte bli så många inlägg på ett tag från min sida.

Kramar

Baker Queen


RSS 2.0