En vecka med sång

Igår började min kör att repa efter sommaruppehållet. Dagen till ära var vi i Hovstallet - en nätt liten promenad från Gamla stan där jag sitter och jobbar. Idag har vi första repet med bandet oxå, ska strax bege mig till bussen. Imorgon blir det återigen rep med kören, men då på hemmaplan som tur var.

Kören repar för att vi har konsert i Slottskyrkan den 7 oktober, men bandet har än så länge inga nya spelningar på gång. Så har du någon fest på gång och ni behöver ett superbra band:) som spelar endast covers så kan du väl slå en pling. Vore så trevligt att ha en till spelning att se fram emot på höstkanten.
 
Hursomhelst är det såååå underbart med musik. Det ger en kraft till allt annat som ska göras.

Kram
BakerQueen

Danny i Rom

Sista kvällen med Rom kompisarna gick vi mot Fontana di Trevi för att äta middag. Vi var ute efter en trevlig och mysig restaurang och vi stannade då och då för att kolla in menyer med lite trafikstockning som följd. När vi väl skulle sätta oss så såg jag en kille som väjde för mina kamrater. Och döm om min förvåning när Danny tittade rakt på mig. En viss förvåning och förvirring en sekund innan jag fann mig i situationen. Det enda jag dock kunde komma på att säga (det verkar ju bara löjligt att inte säga något då han såg att jag kände igen honom) var hej. Han sa hej tillbaka och sedan var det inte mer med det. Lite roligt var det allt.


Lunchdans

Fick en förfrågan från en arbetskamrat om jag ville följa med och dansa på Kulturhuset på lunchen. Vilken grej - dansa en timme för att sedan gå tillbaka och jobba. Nu hade jag tyvärr ingen möjlighet, men nästa gång hoppar jag nog på:)

Kramizar

Helgbestyr

Äntligen helg efter en hetsig vecka.... not. Hetsen har varit de två senaste dagarna, när jag ska försökta hinna med allt jobb som har lagts på hög under mina underbara resdagar till Rom och Prag. Vädret har varit härligt varmt i båda städerna. Trevliga och intressanta studiebesök har vi också hunnit med, Parlament (Deputerandekammare samt Senat), ambassader och Utrikesministerier.

Nägra härliga bilder - få se om du ser vilken bild som hör till vilken stad:) Okejdå - den första är den enda från Rom...
 



 
 

Gilla jobbet

Jag ska gå på Gilla Jobbet, arbetslivets mötesplats 24-25 oktober i Stockholmsmässan. Låter oerhört intressant och trevligt och nyttigt för skyddsombud som jag är. För att inte tala om vilken kick inför höstens studier som går i arbetsmiljöns tecken.

Kramiz
BakerQueens

RSS 2.0