Pussy

Mormor har en ursöt katt som heter Pussy. Just nu ligger hon och gosar med sonen i hans säng:)

Dax att själv gå och lägga sig efter dagens långa tur till Gunnarskog med den nya fina bilen (som gick som tåget:)

Kram
BakerQueen

Ack Värmeland du sköna...

Nästa vecka drar familjen iväg till till Värmland med den nya fina röda bilen. Familjen är något reducerad till antalet, men ett välkommet tillägg - min kära son! Så vi blir alltså tre personer, jag, min äldsta dotter och sedan sonen. Då får vi även plats med mormor på vägen hem igen då hon ska åka vidare till Paris nästa lördag. Det får inte plats med mycket packning, men finns det hjärterum finns det stjärterum...
 
Den yngsta dottern stannar som sagt var hemma och tar hand om katterna. Hon har redan varit borta en hel månad och kände att det blev för mycket att även följa med till sin mormor med tanke på att mormor faktiskt kommer stanna i Stockholm några dagar efter Paris resan:)

Kram
BakerQueen

Bil inköpt idag!

Det var ingen som tyckte att min favorit var snyggast - den gröna. Jag fastnade för den först, men har nu tänkt om och valt en röd bil. Den är nu betald och ska hämtas på fredag.

Härlisch!

Kram
BakerQueen

Jag är bara reserv!

Suck och stön - efter mycket strul så kom jag så äntligen in på antagningen för att se min status. Tyvärr blev det bara reservplatser på alla tre utbildningarna:( Den utbildningen jag hade valt i första hand har blivit inställd.

Så nu blir det till att avvakta urval nr 2 eller undersöka om det finns några restplatser att söka. Eller också tar helt sonika studieledigt (eller ledigt från studierna kanske jag ska säga).

Kram
BakerQueen

Hela befolkningen håller andan...

Iaf den delen av befolkningen som vill studera till hösten. Så även jag håller andan till klockan ett idag då det kommer bli rusning till www.antagning.se

Kram
BakerQueen

Vilken bil är snyggast?

Det är tre färger på den nya bilen som jag tittar på - vilken är snyggast tycker du? Observera att bilden inte helt stämmer överens med verkligheten.
Röd (riktigt sportigt röd - ser mer orange ut på bilden tycker jag)
 
Grönmetallic (mer åt det olivgröna hållet)
 
Grå (lite mjukare än vanligt svart - lite metalliclyster)
 
Jag säger inte vilken som är min favorit:)
 
Kramar
BakerQueen

Lugnet börjar lägga sig

Nedräkning till första semesterdagen, bara tre arbetsdagar kvar. Det märks att folk är borta och det påverkar såklart abetsuppgifterna som nu går långsammare att utföra Men å´andra sidan har jag nu inte så himla mycket att göra.

En liten minnesstund och nostalgitripp för gamla Bettan, som jag faktiskt har haft sedan "födseln" - bilden som visades på Blocket i ca 4½ timme endast:
 



Kram
BakerQueen

Bilen är såld!

Och otroligt snabbt gick det på blocket (kanske jag hade för lågt pris?), så fort jag fick kvittens på att annonsen hade lagts ut började den första intressenten höra av sig. Köparen fick ytterligare lite prutmån med tanke på alla reparationer som måste göras inom den närmaste tiden - kamremsbyte, blinkers ur funktion m.m. Jag sålde den i befintligt skick som det så fint heter. Härligt att det är avklarat, nu ska jag vara utan i någon dag. Men jag har redan börjat förhandla med banken om lån för den nygamla Toyotan jag nu ska köpa (troligtvis). Eller också tycker jag det är skönt utan bil och låter det vara:)

En sten har iaf lättat från hjärttrakten.

Kramar
BakerQueen

The daily ape show


HSP - Highly Sensitive Person

Syrran hade en intressant tidning hemma hos sig igår, som jag snabbt såg till att låna. Tidningen heter Leva PS! och handlar om personlig utveckling & psykologi. Jag har bara hunnit läsa några sidor och jag är totalt fast. Den tidningen ska jag prenumerera på. Ett litet smakprov för den nyfikna - läs om HSP personer. Du är kanske själv en sådan och känner igen dig?

Kram

Baker Queen

Nedräkning till semestern

Nu är det bara en vecka kvar på jobbet - sedan blir det till att vara ledig. Härligt! Har än så länge inget speciellt inplanerat i resväg (kommer att få nog av resande i augusti och september, London, Rom och Prag) iaf inte utomlands. Kanske en sväng till Värmland, men kanske även Östergötland. Vi får se.

Om det blir regniga dagar så kan jag planera vidare på det nya köket, eller om jag hinner planera klart innan så kanske jag kan gå till verket och bygga om? Eller om jag börjar lite smått och tapetserar och målar de andra rummen först? Mycket att fundera på som vanligt. Allt för att inte vara stilla allt för länge....

Kram

BakerQueen

Tandläkare

Det gäller att inte ha tandläkarfobi i dessa tider. Den äldsta dottern kommer som sagt var tillbringa mycket tid hos nämda läkare en tid framöver, men hon är superduktig har jag hört från säker källa!

När en så omfattande olycka händer ser man förståss pengarna rulla (tandfixeri är DYRT!) framför ögonen. Men det visar sig att det inte är min dotters tänder som kommer att kosta (går på försäkringen) utan det är mina! För nu har jag lyckas bita sönder en tand som tyvärr behöver omfattande reparationer. Som i sin tur kostar skjortan. Har inte hunnit ringa försäkrningsbolaget ännu - men ska försöka göra det under morgondagen. Man kan ju alltid prova:)

Kram

BakerQueen

RSS 2.0