Skoltrött

Sitter vid datorn och ska egentligen skriva för fulla muggar (återigen inlämning på söndag!), men har av någon anledning ingen ork idag. Kan bero på att jag läste fram till ett på natten igår och har jobbat längre än en full dag idag (fram till sju). Snart två veckor hemma men redan slutkörd!! Får nog ta och vila upp mig ordentligt i helgen, efter att jag har skrivit klart och skickat in uppgiften och att jag har vårstädat ute tillsammans med föreningen. Det blir mao inte många timmar som jag kan sitta och "pilla naveln", men jag får se till att utnyttja dessa minuter väl.

Idag har jag storhandlat underkläder. Jag var egentligen ute efter en svart bh utan band, men blev så "kär" i den ni ser på bild nedan så det bidde två stycken till slut. Med min storlek kan man inte gå i vanliga affärer och shoppa, utan det blir den anrika Gustav Mellbin i Gamla stan med mycket trevlig och personlig service. Jag vågar nästan inte skriva vilken storlek jag nu köpte (man behöver alltid större än vad man egentligen tror), men den som envisas kan ju läsa det lite längre ner sedan :) Men smakar det så kostar det en bra slant. Fick den svarta, helt vanliga bh:n billigare. Men båda är bandlösa, varav den på bild t.o.m. är push ups! Notera den stadiga underdelen - den behövs för att stadga upp "massan".

PS. Det är inte jag på bilden (för den som aldrig har sett mig) utan jag har hittat den på LaRedoutes hemsida. Något billigare pris där, men de har absolut inte min storlek ser jag DS.


Min storlek i BHn är 80G - snacka om att fylla ut!!

Kramar

BakerQueen


Påsken är över för denna gången

Och inte har man hunnit fira så mycket då hela helgen har varit i studerandets tecken, även lite idag i diskussionsforumet. Sedan har min andra dotter varit hemma hos sin pojkvän hela helgen (ovanligt), men jag fick hem dom nu i kväll. Så nu har vi suttit och spelat kort, men innan dess blev det rekordsnabbt monopolspel. Mikael vann stort efter ca 40 minuters spel - försök att slå det den som kan. På andra varvet köpte han både Centrum och Norrmalmstorg, på tredje varvet köpte han hus och sedan var det (nästan) kört för oss andra två. Spiken i kistan blev väl sedan att han köpte flera hus på en annan gatserie - och inte behövde han betala gatuunderhåll heller. Sicken tur kille!

Innan dess var jag och grattade en 1-åring - GRATTIS IZABELLA!

Nu ska ungdomarna åka till Bromma igen och lugnet kommer lägga sig här i lägenheten igen. Bara två katter som springer fram och tillbaka....

Kram

BakerQueen

Äntligen klar!!

Och äntligen hemma kanske jag ska utropa - näe inte egentligen, skulle kunna stanna en vecka till på Kap Verde. Är iaf hemkommen och är utvilad till viss del. Det har varit helt underbart - men ni mina vänner får vänta ett tag till innan rapportering kommer från min sida. Jag har varit så upptagen med att skriva och plugga införa dagens inlämningsuppgift, så det kommer i andra hand. Men nu äntligen är det klart oxå - skickade in det iofs för sent tidsmässigt (skulle varit klart mitt på dagen idag - men jag hade förvarnat "fröken") men det gör inte så mycket tycker jag. Är nöjd och glad över resultatet och nu känner jag att jag nu kan slappna av lite mer den sista lediga påskdagen imorgon. Har bara arbetsuppgiften att vara moderator vad nu det innebär. Jag får undersöka saken närmare i morgon. Nu är jag så trött så att jag nästan somnar sittande på stolen. Imorgon är en annan dag - med firande av en 1-åring oxå!

Kramar

BakerQueen


RSS 2.0