Marrakech i höst

Mitt resliv fortsätter under hösten. I november (runt min födelsedag passande nog) är vi ett 20-tal tjejer från hela Sverige som kommer åka till Marrakech - "den röda staden" eller "trädgårdarnas stad" (läs mer i reseguiden). Spa behandling, utflykter i staden men även hem till bergsbefolkningen och berbermarknaden finns på agendan. Shopping, kulturella inslag och självklart må bra saker mao.
 
I juni ska jag även gå på Kent festival på Gärdet och imorgon blir det Bo Kaspers Orkester på Cirkus. Min almanacka börjar bli full nu :-).
 
Kramiz
BakerQueen

Altanen

I helgen som var la vi ut det gamla trallgolvet på altanen. Det är alltså samma trall som vi hade två våningar ner. I sista stund kom vi på att, ja just det den kan vi ju ta med oss när vi flyttar. Den behöver oljas in, men annars känns det riktigt mysigt. Efter viss kånkande så fick vi även den nya spaljen som förra ägaren lämnade kvar på rätt sida också. Vi har ju lite lounge möbler som vi vill ha på solterassen. Den andra spaljen har vi redan konkat ner till gamla lägenheten förra helgen (hon blev såååå glad för det).
 
Förutom altan jobbet har jag hunnit med att plugga och shoppa. Det som inhandlades var Macbook Pro, Apple TV box, ny Iphone 5S (förlängde abonnemang) och sist men inte minst en begagnad digital piano. Så nu är plånboken lite tunnare, men ack så ljuv musik jag får höra :-).
 
 

Restaurang Nook - väl värt ett besök

Det går bra för kusin vitamin (Claes Grännsjö) som för en månad sedan öppande Restaurang Nook på Södermalm tillsammans med Alexander Bäckamn. Jag kan faktiskt skryta med att jag och min väninna faktiskt var de allra första gästerna (nja bland de första då) då vi mer eller mindre hängde på låset den dagen de öppnade. Jag kan bara sjunga med i lovsången - det är väl värt att gå dit och äta. Sedan är ju kocken såååå duktig också. Nä jag är inte jävig :-). Läs själva......
 
Innovativa Nook drar fullt hus
 
Samt recensioner i Expressen den 7 mars 2004
 
 

Förberedelser pågår

Efter gårdagens rep så satt vi och diskuterade lite om upplägget på vårfesten den 9 april. Det är nu tredje gången gillt att vi spelar för idrottsklubben, och vi vill ju förnya oss lite varje gång. Första året hade vi en pampig entré på första låten, andra året hade vi ABBA klädsel (med peruker och allt - gjorde succé). Frågan var vad vi skulle hitta på för något detta år. Jag ska inte avslöja för mycket, men jag kan säga att det har med denna sketch att göra :-).
 
More cowbell
 
Skrattade hela vägen hem från restaurangen igår kan jag säga....
 
Kramiz
BakerQueen

Dagens skratt....

Daniel Norberg, 24 år från Uddevalla har spelat in en parodi på bidragen i melodifestivalen som är värd att se....
 
Melloparodi
 
Annars har jag en favorit, några som gör mig så glad med sitt framträdande. Bästa låt vann i lördags, men killarna har en sådan härlig energi. Och texten passar ju in just nu - Efter solsken kommer värsta regnet....
 
http://youtu.be/1vkiV0u20j8
 
Kram
BakerQueen

Silver fynd

En av mina favoritaffärrer, Silverboden i Gamla stan har rea just nu. I förrgår fyndade jag dessa saker, men ska faktiskt dit en gång till idag tänkte jag. Behöver köpa lite presenter till syster yster mf.l. Det grävde lite hål i plånboken, men det var det definitivt värt. Rean pågår tills imorgon, den internationella kvinnodagen (passande) och det gäller hela sortimentet med nedsättning mellan 20-70 %.
 
 

Goda råd....

 

Firande

Igår var jag och syrran och firade på O´Learys. Tog en (två var blev det till slut) Strawberry Mojito. Vi firade att syrran har fått ett nytt jobb, STORT GRATTIS TILL DIG! Det blir som vi tidigare har sagt, 2014 blir vårt år på många sätt och vis!
 
Kramiz
BakerQueen

RSS 2.0