Skirö here we come

Idag bär det iväg till Skirö som ligger utanför Vetlanda i Småland. En färd på ca 36 mil. Vi har lite småpyssel att göra hemma, men sedan så sticker vi direkt.

Så nu blir det inga blogginlägg på ett bra tag - men jag återkommer efter helgen med bilder, lovar.

Kramar

Baker Queen

Intagit poolläge...

Här är det planerat efter vädret vill jag lova. Igår shopping och idag bara solande och badande i poolen med kompisen T. Att vara sjuksyrra har sina för- och nackdelar. En fördel är att man är ledig mitt i veckan, och då är det uppskattat med besök så här vid poolkanten till en som har semesterledigt. Hääärligt att snacka lite, dricka lite vin och stundtals ligga på madrass i poolen. Lite volleyboll hann vi med också, men just nu, efter laxgrillning, så är poolen ockuperad av ungdomarna. Ungefär så här ser det ut då (förra årets kort, men det gör ju inget.)



Själv sitter jag med ett glas vin på framsidan och filosoferar en liten stund. Behöver sitta lite i skuggan efter allt solbadande (den röda färgen på framsidan av kroppen behöver lite vila, ehhh). Imorgon bär det iväg till Smålands skogar för att hälsa på Mr M och Ms K och lilla Julia, sedan släktträff på lördag. Sedan några dagars solbadande och måbra dagar tills nästa evenemang, mer info kommer så småningom. Lite hemligheter måste jag ju ha.....

Kramar

Baker Queen

Härligt regnigt väder

Ja vad har det tagit åt mig kan man ju undra, men jag tyckte faktiskt att det regniga vädret passade bra idag då jag har varit och shoppat födelsedagspresenter m.m. Efter mycket dividerande (det jag egentligen skulle köpa fanns inte som vanligt, när det finns i reklambladet så måste man räkna med att det försvinner snabbare än snabbast, suck) så kan man säga att jag har uppgraderat mina inköp. Med en liten habrovink med förlängning av mobilabonnemanget så fick jag hela 3000 kr i rabatt på den äldsta dotterns nya "leksak" och då kunde man ju ta en större och finare ju. Den yngsta dottern har redan en sådan "leksak" och får en annan rolig sak som hon kommer ha mycket glädje av med tanke på hennes intressen. Hmm nu blir ni allt nyfikna, men jag avslöjar inget mer förräns efter den 22 augusti då båda tjejerna har fått dom.

Nu ska jag fortsätta med roligheter inomhus ett tag. Kanske städa lite när jag ändå hålller på, för imorgon kommer en kompis hit och vi ska ha lite poolparty. För då ska solen skina som aldrig förr.....

PS. När jag ändå var i farten och handlade så åkte jag till IKEA oxå. Var inte den enda som tänkte så i detta trista väder förståss, men jag visste direkt vad jag skulle ha så det gick snabbt. Ett litet lackbord till äldsta dottern blev det bl.a. Vi har redan tagit bort ett stort skåp i hennes rum, så nu är myshörnan ett faktum - fåtölj och nu också ett lackbord till. DS.




Kramar

Baker Queen

Sommarledig ääääntligen!!!

Nu har jag härliga fyra veckors ledigt. Vi har startat ledigheten med buller och bång - hade besök både fredag och lördag. Grillning och badning i poolen - hääärligt! Idag har vi varit lite slöare - legat och myst vid poolen (igen). Sedan har jag och dottra min varit i Vällingby och köpt skor, så nu har jag även fina sommarskor (och även dottra). En ursnygg ny bikini blev det också, så nu ska jag inta den fina solarposen och bli brun som en pepparkaka. Bjuda hem lite trevligt och roligt folk och bara må bra.

Hipp hipp hurra.

Kramar

Baker Queen


Shoppingdag på söder igen

Japp då var det dax igen och gå shoppingrundan med den yngsta dottern denna gång. Förra veckan hade jag och älsdsta dottern "rekat" lite bland second hand butikerna på söder, men nu ville även yngsta dottern (som inte var hemma förra veckan) gå en runda. Och iom att hon inte hittar så bra på söder så ställde jag självklart upp och följde med, hmm. Lite kul är det allt måste jag tillstå.

Vi hann med både Myrorna och Stadsmissionen och lite mer därtill (det finns verkligen mycket second hand butiker på söder vill jag lova) innan vi var för trötta för att fortsätta. Och armarna räckte inte riktigt till att bära alla kassar tyckte vi.

På vägen hem så tänkte jag att vi skulle gå in på Siba och kolla födelsedagspresenter, det är ju snart dax för dessa speciella dagar när tjejerna fyller 18 och 20 år. Huj, vart har tiden tagit vägen egentligen? However - efter lite kollande i butiken på Kungsgatan så såg vi ett fynderbjudande vi inte kunde missa. Ja presenten var ju till dottra som var med - men hon lovade att blunda "fniss" som om det skulle hjälpa. Jag kan bara avslöja att den var 22" stor och var något otymplig att bära med sig hem speciellt med de andra kassarna som var i släptåg. För att inte tala om pizzorna som vi handlade på vägen hem, men då hade vi ringt efter sambon som kom och mötte med två lediga händer. Jippi vad bra säger jag.

Solong

Kramar

Baker Queen

Falskhet

Jag har på senare tid tappat sugen till att blogga. Det har liksom tagit emot därför att jag har så mycket ouppklarat inom mig. Så nu tänkte jag helt sonika få ur mig denna frustration och besvikelse en gång för alla och sedan börja på ny kula igen. Rycka upp mig och bara fokusera på det som är viktigt här i livet, min familj.


Det känns tungt i kroppen när man inser fakta, att inse att en nära vän har varit falsk och farit med osanning. Och till på köpet under en väldigt lång tid. Jovisst har det funnits varningssignaler under året, men jag har valt att titta bort för inte kan väl det vara sant intalar jag mig. Nu har jag tyvärr blivit motbevisad, personen i fråga har blivit oförsiktig och lämnat spår i cyberrymden. Spår som gör att jag äntligen förstår vad personen i fråga är för en människa, spår som bara pekar åt ett håll. Det hållet som jag tidigare inte ville se, det jag helt sonika blundade för.


Jag ska erkänna att jag la ut vissa beten för att se hur reaktionen blev, för att på något sätt få ett bevis på att jag hade fel i mina misstankar. Tyvärr blev det motsatt effekt - betet svaldes med hull och hår och gjorde att jag blev ännu mer säker på att jag hade en falsk vän. En person som jag hade tagit till mitt hjärta och öppnat upp mig för var inte den jag ville tro att den var.


Jag har lärt mig min läxa med besked.  Nu återstår bara besvikelsen över det inträffade. Men mest av allt besvikelsen över att jag har varit så godtrogen. Det kommer ta lång tid innan jag kan lita på någon igen att öppna upp mig så fullkomligt som jag gjorde. Jag borde redan vid första misstanken ha sagt tack och adjö. En cybervän som envisas med att inte träffas personligen trots att tillfälle ges så måste man ställa sig frågan varför? Med facit i hand, alla bevis jag har fått till mig via cyberspace etc. så förstår jag varför. Och svaret gör mig besviken, en ny insikt som gör att falskhet får en ny dimension i mitt medvetande.

Kramar

Baker Queen


GRATTIS!!!

Innan jag går och sluter ögonen för kvällen så vill jag bara säga detta - GRATTIS VÄNNEN!! Du är väl värd denna vinst du har fått. Håller båda tummarna att det blir en riktigt högvinst du skrapar fram i TV rutan.....

Kramar o gonatt

Baker Queen

Cosac möten

Lyllans dom som har semester nu, eller de senaste varma härliga soliga sommardagarna i alla fall. Läste att det skulle komma ett till högtryck snart. Tänk på lilla mig då när jag sitter och jobbar i tre veckor till. I söndags och idag så har det första EU-mötet på Riksdagen varit. Har haft hand om tolkarna. Mitt i allt arbete med halvårsbokslutet. Så nu är jag helt slutkörd, trött och eländig. Men snart har kraften kommit åter - då lovar jag att blogga lite mer.....

Men fram tills dess så får du njuta av vårat fina Riksdagshus.



Kramar

Baker Queen


EU-ordförandeskapet börjar nu

Och det märks på jobbet på alla sätt och vis. I helgen börjar det första stora mötet mellan alla EU-länder. Jag ska vara med på ett litet hörn och se till att tolkarna är på plats och att dom har det dom behöver.

Så du kan tänka dig att det är full rush för tillfället. Det blir inte mycket bloggande då int, har liksom inte tid. Jag får räkna ner dagarna tills min semester i slutet av juli - längtar längtar som bara den....

Kramar

Baker Queen

RSS 2.0