Kattunge beställd

Efter mycket övervägande så har vi nu beslutat att köpa en söt liten kissemiss. Det kommer bli riktigt mysigt, och tjejerna har lovat att hålla efter den. Matning, toalettlådetömning, se till att den inte klöser, ja name it.

Funderar faktiskt starkt på att köpa en sådan här kattoalettsits. Kolla dom roliga bilderna (och en video) som nöjda kunder har skickat in. SUPER - sista steget måste väl vara att lära katten spola oxå.



Kramizar

Baker Queen


Köksbordet nästan klar

Idag har jag varit ute i det underbara sommarvädret. I alla fall delvis, tillräckligt för att hinna få lite färg på mig. Det har varit projekt slipning av köksbord, det köksbordet som jag ska ha i min nya lägenhet. Jag tänkte att jag skulle fixa till det innan jag flyttar in, samtidigt som jag packade ner de sakerna jag har därnere i poolhuset. Jag fattar inte hur många kartonger som det går åt vid flytt egentligen, och då har jag ändå slängt en hel del. Så antingen får jag åka och köpa mer kartonger snart igen, eller också får jag ligga lite lågt med packning ett tag. Jag har tagit ledigt några dagar veckan jag får tillgång till lägenheten - tänkte att jag skulle packa min bil och åka några rundor och börja packa upp. Och då kan man återanvända kartongerna till nästa last. Det lär nog bli många körningar mellan Bromma och Vällingby isf - men det kan det vara värt.

Kramizar

Baker Queen

Talmanskonferensen är över

Äntligen kan man pusta ut efter höstens alla EU-konferenser för nu har den sista varit - talmanskonferensen. Och nu har även talmannens mottagning för den diplomatiska kåren varit (ikväll) så nu kan man lägga in en lägre växel ett tag. Iaf på jobbet, för nu trappas den privata delen upp inför flytt och allt vad det medför. Är helt slut hur som helst, ska nog lägga mig och sussa alldeles strax.

Vi hade besök av Radonmätarna här i veckan, dom har lagt ut några puckar i huset då köparna vill mäta detta innan köpet går igenom. Så än är affären inte riktigt i hamn, skönt att man gjorde en besiktning innan försäljning så det är klappat och klart.

Frågan jag ställer mig är varför man säger puckar egentligen då dessa tingestar inte har den minsta likhet med puckar. Ja botten är rund iofs, men där slutar liknelsen.

Nä nu faller ögonlocken snart ner.

Go natt friends

Kramar

Baker Queens

Sommaren är här!!

Gud vilket underbart väder det blev idag. Typiskt att jag behöver packa inomhus just då, men jag tar några svängar ut då och då för att lapa lite sol eller hänga upp tvätt. Lite korsord måste ju oxå lösas på altanen en så vacker dag.

See yah

Kramizar

Baker Queen

Söta katter

Tjejerna tjatar som bara den på att vi ska köpa en liten kissemiss till den nya lägenheten. Jag känner att mina argument emot börjar ta slut (kan bero på att jag själv är såååå förtjust i dessa varelser). Ena dotterns pojkväns katt Smillan har fått tre så bedårande kattungar. Gjorde det misstaget att följde med och kollade - jag får skylla mig själv helt enkelt. Vi får se om det blir en liten kisse till Vällingby. Lite suddiga bilder med mobilen ser du här.





Har du något namnförslag som du vill dela med dig? Har inte riktigt bestämt mig för om det ska vara en hane eller hona. Har egentligen inte bestämt mig för om vi ska ha katt eller inte (försöker lura mig själv)....

Kramar

Baker Queen


Snart....

...så kan jag skåla i champagne. Sedan lovar jag att jag ska skriva mer på bloggen. Har bara inte haft tid....

Kramar

Baker Queen

Visningen blev en succé

Jippiiii, första visningen är avklarad och det känns lugnt och positivt efter att jag har pratat med mäklaren. Ett hundratal personer har haft möjlighet att se mitt hus, och många positiva kommentarer till mäklaren. Ett bud har redan lagts oxå, så förutsättningarna är toppen. Iaf för mig som är positivt lagd - jag ser ett halvfullt glas.....
Kramar
Baker Queen

Helt slut

Flera dagars hårt arbete i trädgård och hus sätter sina spår. Är sååå trött så jag kan nästan somna på stolen nu. Nu orkar jag inget mer för idag, går nog direkt till sänghalmen. Räkna storlek på poolhuset får jag göra imorgon bitti....

Gozzzzzz nattzzzzz

Kramizzzzz

Baker Queen

RSS 2.0