Spelning på Vingen

Har haft fullt upp den senaste tiden med att omfördela mina tidigare arbetsuppgifter och tillföra mina nya som HSO (huvudskyddsombud). Men även studierna och handbollen har tagit sin tid. Nu är det så dax för det sista fritidsintresset att få mer fokus - bandet.

Spelning för The Lawbreakers blir det på torsdag i restaurang Vingen på Banérgatan. Tyvärr är det inte öppet för allmänheten, utan endast för försvarets anställda (after work). Tre timmar ska vi spela, och vi är taggade till tusen. Ska alldeles strax bege mig till vårt sista genrep...

Solong från

MyBaker (som passande nog är mitt artistnamn)

Sömnsvårigheter

Jag har märkt av en tendens att jag har svårt att somna in på söndagskvällen. Jag har alldeles för mycket saker i huvudet som snurrar runt. Alla intryck man har haft i helgen, saker man ska ta tag i den kommande veckan, problem i största allmänhet. Enligt stress- och sömnforskare ska man då gå upp och göra något helt annat och helst då någon tråkig aktivitet. Så nu är jag alltså uppe i köket och skriver på "paddan" en liten stund. Inte för att det är så tråkigt iofs :-)

Solong babes

Bryggan är klar!

Nu har jag två saker att fira - dels mitt nya uppdrag som huvudskyddsombud (HSO) samt att min tandbrygga nu är klar. Igår sattes den på plats äntligen och den "feta" fakturan fick jag i hand när jag gick därifrån. Men snyggt blev det.

När jag skulle gå fick jag en liten bonus med mig hem. Eller rättare sagt jag undrade vad de skulle göra av min gipsutgjutning av mina tänder. Då den skulle slängas tänkte jag att, tja varför inte ta med den hem som ett minne? Vet inte vad jag ska ha den till, men å´andra sidan kunde jag väldigt pedagogiskt förklara för dottern min vad de hade gjort i min mun :-)

Jag kanske ska spara den till Hallowen, eller?

RSS 2.0