Viktminskning tills december

Efter den härliga sommaren, men ledigheter och firande av döttrarna, så har jag nu lagt upp ett nytt mål i livet - att gå ner i vikt. Innan sommarledigheterna bestämde sig jag och en arbetskamrat att vi skulle gå med i VIktväktarnas program, och igår var det inskrivningsdax.
 
Målet är att jag ska gå ner ungefär 15 kg och jag går in rätt så hårt - tills december redan! Förra gången när det begav sig med jobbets viktväktar kurs lyckades jag gå ner 18 kg på tre månader, så jag vet att det inte är omöjligt. Men hårt! Så nu blir det till att laga lätt mat. Dagens middag kanske blir potatis och purjolökssoppa, eller också gör jag den till morgondagens lunch, eller varför inte både ock?
 
 
Jag håller er underrättade om hur det går :-).
 

Spelbilder

 Pust o stön, hela dagen har jag pluggat o nu är jag helt slut på alla sätt. Har idag laddat hem superfina bilder från senaste spelningen, som jag snabbt laddar ner till allmän beskådan. Fotografen gjorde ett litet rock repotage med 55 bilder, så det är bara ett urval förstås. Har självklart valt de med mig i centrum :-).
 
 
 
Första set lite rockigare o andra set lite flower power....
 
Nu är det dax med lite skönhetssömn, om jag nu kan sova med dottra i sängen. Vet inte om det beror på om hon fortfarande är "mammig" eller om det är så att min säng är skönare att sova i (tror på det sistnämnda), men hur som helst så tar hon alla tillfällen som kommer att sova tillsammans med mig.
 
Solong / BakerQueens
 
 

En kväll i kulturens tecken

Lite trött efter hemkomst från Kulturfestival och första repet med bandet. Jag har iofs semester under morgondagen (semester från jobbet - men inte från pluggandet), men jag ska försöka gå upp tidigt ändå. Det var ett tag sedan jag skrev, men det har varit så mycket på sistonde. Har det inte varit jobb eller plugg så har det helt enkelt varit för varmt för att företa sig något. Det har verkligen varit en underbar sommar på många sätt och vis! Synd bara att man har suttit och jobbat när det har varit strålande väder. Där har man inte någon utsikt överhuvud taget just nu, då det är fasadrenoveringar på gång. Så utsikten består av plast och skit. Och nu när man äntligen är ledig igen, så blir det lite sämre väder. Men som sagt var jag ska inte klaga - då kommer jag förhoppningsvis få lite mer gjort på pluggandet. Och lite kulturfestival hinns nog med också....
 
Idag fick jag se de fina bilderna från förra spelningen. En i bandet skulle ladda ner det i vårt forum som vi har, så imorgon kanske jag kan ladda ner ett litet gäng bilder på bloggen.
 
Tills dess mina vänner - go natt o sussa gott.
 
Kramiz
BakerQueen

RSS 2.0