Nu börjar snart handbollssäsongen.

Japp, nu blir det till att börja träna igen. Sommarens intention med att börja power walka/jogga kom ju av sig abdrupt då min första semestervecka var regnig. Och sedan blev det inte av helt enkelt. Men nu, som sagt var, ska jag försöka hinna med ett träningspass innan säsongen börjar (så att jag kan få upp "scvunget").
 
Så nu blir det till att klippa av sig sina långa naglar. Suck, samma visa varje år. Men innan dess har jag nu passat på att fota naglarna. För att kunna titta på när längtan blir för stor :-)
 

Nä nu ska jag ta itu med psykologistudierna, solong friends.
 
Kram
BakerQueen
 
 
 

Jag blir vansinnig!

Allt är emot mig idag! Det började redan när jag skulle åka buss till Karolinska för läkarbesök - bussen krånglade! Väl där gick besöket snabbt o smärtfritt, sedan bar det iväg hemåt. Har mycket på jobbet just nu, så jag hade fått tillåtelse att jobba hemifrån på e.m. istället för att åka fram o tillbaka till jobbet. Väl hemma, så kom vi inte in i lägenheten (jag måste verkligen fixa nyckeln nu!) då den andra dottern råkade låsa med fel nyckel sas. Så då blev det till att gå hem till syrran o jobba istället. Nu sitter jag här o försöker jobba - men budgetsystemet tar så himla lång tid varje gång jag trycker på knappen.

Snacka om stressmoment, med långsamma datorer/uppkoppling!
 
Kram
BakerQueen
 

Nya regeringen

Det kan bli lite roligt ibland. En kollega kom med dagens Expressen o visade en artikel om den nya regeringen (läs nya arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson). Under stora rubriken NYA REGERINGEN (sid 13) ser man nedanstående bild (i något större format). Ja inte är det vi i Riksdagskören som ska bilda ny regering, men det kan onekligen misstolkas. Jag står i svart kavaj precis bakom Svantesson, femte personen från höger.
 
Om du vill läsa artikeln kan du göra det genom att trycka på länken, men det är defitivit roligare att läsa det i tidningen.....
Lycka till med de nya uppdraget - en speciell hälsning till min vän Hillevi, men även Elisabeth förstås.
 
Nä nu blir det tuben direkt hem till sängen......

Scnuvig....

....har jag blivit idag. Jag vaknade med huvudvärk (trodde först att det var gårdagens utekväll som var orsaken) o täppt näsa i morse. Om jag inte hade ett viktigt läkarbesök med dottern på f.m. så hade jag stannat hemma från jobbet redan idag. Nu var jag ju halvvägs in, o då kunde jag ju lika gärna jobba de få timmarna. Snacka om att mina händer är torra som fnöske efter allt tvättande o "spritande" (måste ju tänka på att inte smitta mina kollegor). Men jag känner mig rätt så trött nu, så imorgon kommer jag inta denna ställning framför TV:n på e.m. På f.m. kommer jag nog vara i sängen tror jag.
 
 
Såg en intressant artikel om hur man förebygger förkylning, läs o begrunda. Mycket av tipsen kommer jag definitivt annama - men det där med sex får jag nog vänta med med tanke på omständigheterna. Eller ja visst ja, det var ju för att förebygga förkylning, så jag är lite sent ute mao :-).
 
Kram

Det är hårt att jobba inom staten :-)

Eller vad säger du?
 
When you work as a statlig tjaensteman
 
Kramis
BakerQueen

Är helt slut!

Dagen har varit lärorik, men väldigt stressig på sitt sätt. Är helt slut i kropp och själ. På jobbet har mycket handlat om förberedelser inför morgondagens planeringsdag (där jag ska prata om så skilda saker som å ena sidan budget/verksamhetsplanering, miljörond/skyddsrond till en föreläsning om beteendestilar) på f.m. och nätverkande m mina skyddsombud och slutligen min föreläsning/kurs i arbetsmiljörätt hela e.m.
 
Efter jobbet har jag sedan stressat till rep med bandet (nödvändigt m tanke på att vi måste öva inför inspelning av demo om några veckor) och sedan slutligen har jag suttit tills nu och haft filosofiska antaganden om personligheter. Ja det sista var en inlämningsuppgift i Psykologin som skulle vara inne senast 23:59 idag (läs igår ser jag nu). Tror nog att jag var någon minut för sen med inlämningen till på köpet :-(
 
Packa får jag göra imorgon, för nu tyar jag inte längre! Behöver min skönhetssömn....
 
Innan jag sluter mina ögon vill jag bara glädja er med en fin bild på blommorna jag fick från bandmedlemmarna m respektive när de var här på middag för någon helg sedan.
 
 
God natt vänner!

Obama på blixt besök

Det är svårt att få studiero när de skriker/gormar/trummar för fullt utanför mitt arbetsfönster! Anledningen är självklart Obamas besök i Stockholm. Det är lika bra att slå ihop psykologiboken och bege sig hemåt....
 
 

En lättlagad och trevlig FRUKTKAKA

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter och
2 liter whisky
 
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
 
Schtäng av elvischpen.
 
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt... Schätt på elvischpen igen...
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.
 
Kolla whisckyn.
 
Schila citronsaften, lägg till en mat...sched... och schå socker, eller nåt, va fan. Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, och... schå kolla schen whiskyn.
 
Gå å lägg dej... Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall...?

Valspråk för högpresterare

"Om du kan göra på fyra timmar vad andra gör på åtta, så gå hem sedan."

RSS 2.0