Sommarn är här!

Har haft lunch ute i det fria två arbetsdagar nu, UNDERBART. Och det kommer fortsätta under helgen oxå.

Hoppas att solen lyser ordentligt i Baku nu så att Loreen gör ett lika underbart framträdande som här i Sverige. Heja Loreen!!



Kram

Regnet det bara öser ner

Det känns lite mysigt att sitta inne här i värmen och skriva på min SISTA examination (för denna gång) och höra hur regnet slår mot fönstret. Jag är ute i god tid med mitt skriveri, mao är det mer än en vecka kvar till sista inlämningsdatumet. Kors i taket!

Tänkte strax gå och lägga mig så att jag får några timmars sömn innan jag behöver gå upp igen. Inte för att jag ska jobba imorgon (är studieledig - min andra dag under detta år) utan för att jag har en hel del att pyssla med förutom att fortsätta skriva. Har lovat dottern att väcka henne så att hon kommer iväg till optikern tillsammans med hennes pappa för att kolla nya glasögon. Tänkte då passa på att kolla på en ny bil - är det någon som har ett tips på ett bra bilmärke? Något måste jag iaf göra på den fronten för min egna bil verkar gå på sista versen. Ja den fungerar fortfarande, men reparationerna börjar överstiga värdet på bilen och då är det dax att byta tycker jag. Eller också säljer jag den (för en "spottstyver") och inte köper in en ny. Varför inte? Tål att tänkas på....

På eftermiddagen bär det sedan iväg till Skärholmens gård för att fira en 70-åring. Härlisch, härlisch.

Kram och god natt.

BakerQueen

Utvecklingens tid är inne

Eller rättare sagt utvecklingssamtalens tid är inne. Ska om några minuter åka till sonens skola för att där träffa lärare, personal och pappan. Stressigt värre blir det när hela dagen fram tills nu har bestått av möten hela tiden. Man hinner inte få någon arbetsro då. Så istället för att påbörja något som jag adrupt måste avsluta så skriver jag några rader här på bloggen och sedan stänger jag av datorn kort och gott.

Solong friends

BakerQueen

Den sista inlämningsuppgiften är avklarad...

...nu är det bara examinationen kvar och sedan är denna kurs avslutad. Har anmält mig till fortsättningskursen om psykologi i arbetslivet som jag tidigare skrev om, men jag har även anmält mig till kurs i arbetsrätt och en om arbete och hälsa ur ett sociologiskt perspektiv. Den första kursen tror jag nog att jag kommer in på, då den är anpassad för studenter som jag då det krävs förkunskap motsvarande 22,5 hp för att komma in (det som jag i dagsläget har - det blir 30 hp under juni månad om jag nu fixar examinationen förståss). De andra kurserna är lite mer osäkra kort, iaf arbetsrätt, men vi får se. När jag väl får antagningsbeskedet måste jag sedan besluta vilken/vilka kurser som jag ska hoppa på. Kanske blir det flera på en gång? Mmm mycket att fundera på, man ska ju inte förta sig. Jag gjorde även en sen anmälan till en sommarkurs i arbetsrätt - men där har jag fått besked att jag är 1 275:e reserven - inte troligt att jag kommer in då.

Nu ska jag njuta över studieledigheten i några dagar innan examinationsuppgiften publiceras i slutet av veckan. Det är inte mycket kvar att läsa i kurslitteraturen, bara ca 25 sidor PÅ SVENSKA till på köpet, så det går på en "pisskvart".

Solong vänner

PS. Kan rapportera att jag inte fick jobbet på Fastighetsenheten, men fick tips av den chefen att söka ett annan tjänst där som blir ledig till hösten. Sedan måste jag säga att intervjun till tjänsten kom väldigt lägligt när jag nu har läst om rekrytering och urval - så jag har bara positiva "vibbar" ändå. DS.

Kramizar
BakerQueen


Tiden går så fort, jag hinner inte med:)

Har precis avslutat dagens pluggeri (sitter faktiskt kvar på jobbet för att kunna sitta i lugn och ro) och är på väg hemåt. Kanske att man svänger förbi syrran på vägen hem, hmmm - kanske det.

I långhelgen har jag haft möjlighet att vara ute mycket på min altan. Det är definitivt mysigare att sitta där ute och plugga/skriva än i köket. Då det har varit sommarvärme så blev det en liten bonus att man fick lite färg på sig (eller som i mitt fall underhålla Kap Verde brännan) för att inte tala om vad välgörande det känns med solens strålar. Man blir så mycket piggare då.

På söndagen hämtade jag sedan hem sonen för extra mycket mys. Det kändes liksom bättre och lättare att göra det på söndagen redan så att sonen inte behövde gå upp så okristligt tidigt på valborg (eller läs mamma kanske?). För på måndagen var han hemma hela dagen hos mig då hans pappa behövde jobba. Härligt att en viss del av samvaron med mitt ex har mjukats upp en aning (efter en många herrans år!!) och vi kan kommunicera på ett litet plan iaf.

Nä nu ska jag ut och fånga den sista nedgående solen.

Kramar

BakerQueen

RSS 2.0