Magknip

Har haft en oerhört obehaglig magsmärta/knip idag. Kan det vara stressmage måntro med tanke på allt som händer runt omkring just nu? Får vila ut ordentligt ikväll.

Kram

BakerQueen

Vi har sorg!

Midsommaraftonen blev rena mardrömmen för oss i familjen. Det började bra dagen innan då jag och äldsta dottern förberedde midsommarmaten, som detta år gick i pajens tecken. Vi gjorde tre olika pajer som vi skulle kunna bjuda inkommande gäster på. På midsommaraftons morgonen skulle dottern sedan gå och duscha. I duschen fick hon sedan ett stort EP anfall som i sin tur gjorde att hon antagligen ramlade huvudstupa framåt och slog ut två tänder. Ambulansfärd till KS där vi sedan tillbringade hela midsommarafton. Tur i oturen var att jourhavande käkkirurg var på plats på KS (hade det skett lite senare på dagen skulle vi antagligen behöva åka till S:t Görans sjukhus för att fixa tänderna - men sedan tillbaka till KS för neurologen). Diagnosen för framtänderna är tyvärr inte goda, vi får avvakta de närmaste fyra veckorna (med tandläkarbesök en gång i veckan) och hoppas på det bästa!

Många ledsna kramar

BakerQueen

Bilbatteri

Nu har bilbatteriet dött också, inte nog med att vänstra blinkersen är ur funktion utan allt rasar på en gång. Har tidigare varit och tittat på en Toyota Aygo (inte den på bilden men liknande....) men har inte kommit till skott. Jag måste iaf göra mig av med min kära Mitsubishi Space star - den kostar mer i reparationer och underhåll än vad den smakar. Och inte använder jag bilen speciellt mycket heller - kanske jag ska vara utan? Jag ska fundera mer på det, men först ska jag låna syrrans cykel (ja, jag har inte köpt min egen ännu:) för att åka och köpa ett nytt bilbatteri så att jag sedan så småningom kan åka iväg med skräpet i bilen i helgen.



GLAD MIDSOMMAR

Kram

BakerQueen

Sista giget innan sommaruppehåll?

Fredagens spelning gick över förväntan! Arrangörerna var sååå nöjda med framträdandet och vi fick beröm för vår tappning av Go your own way (som vi fick spela flera gånger). Det var en av våra nya låtar på repetoaren, speciellt önskad av "disputanten". En härlig känsla i kroppen efter onsdagens lite sega spelning....

Nu har vi inga fler inbokade spelningar, men med det flytet vi har nu kommer vi säkerligen att få fler spelningar till hösten. Håll tummarna:)
Kram
BakerQueen

Spelvecka

Är så trött efter gårdagens spelning med bandet (The Lawbreakers) så nu måste jag nog hem och sova ut ordentligt innan nästa event imorgon. För då är det dax för nästa spelning på stan! Det var inte riktigt meningen att vi skulle få så tätt mellan spelningarna, men vad gör man inte för publiken:)

Men gårdagen blev inte lika lyckad som förra giget - och det berodde inte på oss utan på att folket gick hem tidigt! Dom var helt enkelt inte riktigt partysugna. Men morgonddagen kommer det däremot bli ett stort party hela natten lång (nja iaf tills kl 01 då vi måste sluta) så då behöver jag vara utvilad ordentligt.

Kram

BakerQueen


Nu är plugget klart för denna gång

Har precis fått slutbetygen på sista delkursen, rekrytering och urval - VÄL GODKÄNT! Det känns jätteskönt! Ville bara meddela detta innan jag nu ska rusa iväg på möte.

Kram

BakerQueen

Jag ska bli med cykel!

Jag hade en underbar nationaldag med en härligt lång promenad runt Djurgården och lite till. Hann t.o.m. vinka lite åt kungligheterna när dom åkte förbi i sitt kortege igår kväll:)

När vi promenerade där i solen började jag fundera på om det inte är dax för mig att införskaffa mig en cykel för motionens skull om inte annat. Att använda den istället för att åka kommunalt till jobbet blir en utmaning, men ack vilken snygg figur jag kommer att få i slutänden! Då får jag iofs starta tidigt på morgonen för att hinna, det lär ta ett bra tag att cykla 13,7 km (en sträcka - sedan ska jag ju hem oxå). Jag kommer antagligen vara helt slut när jag kommer hem så det blir nog bums i säng mer eller mindre. I långa loppet innebär det att jag kanske kommer vara piggare på morgonen. Hmmm vi får se hur det blir. Jag är iaf så pass inspirerad att jag tänkte åka förbi cykelaffärer på vägen hem idag för att reka lite.

Har du något tips om vad jag ska ha för sorts cykel. Märke?

Kram

BakerQueen

Dagens citat

"Den yttersta tragedin är inte den onda människans brutalitet utan den goda människans tystnad".

Martin Luther King

Förrådsstädning

Fördelen med regnigt väder är att man kan passa på att ex. städa förrådet utan att känna att man missar en solig härlig dag. Mitt stora förråd har varit mitt dåliga samvete ett bra tag nu. Det har fyllts på och ingen ordning har det blivit. Det är inte säkert att man skulle hitta det man sökte efter. Men det gör man definitivt nu! Jag och dottern fyllde bilen med bl.a. fem svarta sopsäckar och lite annat smått och gott och åkte och slängde efteråt. Möbler som inte slängdes står nu häruppe i lägenheten - tänkte lägga ut dem på Blocket.

Nu är det regnuppehåll verkar det som, men det är inte speciellt varmt och trevligt ute. Så jag kanske ska passa på att fortsätta med att rensa det lilla förrådet? Det går nog förhållandevis snabbt jämfört vad det tog igår (sex timmar).

Kram
BakerQueen

Plugget är klart!

Slutexaminationen är avklarad och den efterföljande diskussionen med studiekamraterna oxå. Så nu kan jag lugnt luta mig bakåt och klappa mig på axeln för denna gången. Betyg och feedback väntas under v 24-25, hoppas att jag inte får någon "bakläxa" då:(

Nu ska jag hem i regnet.

Kramizar

BakerQueen

RSS 2.0