Och regnet det bara öser ner....

Det är allt bra tur att man inte har semester nu, utan man kan sitta inne på kontoret och längta till sin soliga semester i augusti. Synd om dom som är lediga bara, men bara lite.....

Denna vecka har startat lite lugnare än de senaste veckorna. Halvårsskiftet (ekonomi) har passerat och folk går på semester. Det innebär i.o.f.s att man får göra saker som man vanligtvis inte gör. Just nu är jag vikarierande chefssekreterare (chefen kom tillbaka idag efter två veckors semester) - fint som snus vetja. Men än så länge är inte det allt för betungande. Det som är lite jobbigt är att det dräller av fönsterfixare på jobbet - dom passar på att skrapa och måla om fönstrerna nu på sommaren på gammaldagsvis med linolja med lång torktid och många strykningar (det är ett gammalt hus i Gamla stan och då kan man inte fuska inte). Men det innebär att man får flytta från rum till rum för att kunna jobba - för att inte prata om lukten!!

Imorgon är det dags för rep med grabbarna i bandet. I torsdags så var min väninna och hennes son och lyssnade på oss - då rockade vi verkligen loss så att det stod härliga till!! Hon kom vid sjutiden och i en timma  så spelade vi upp några låtar från vår reportear (vi börjar arta oss verkligen). Vi får väl se om det kommer någon och lyssnar i morgon - det vore kul för då skärper vi verkligen till oss. Lite som ett genrep inför spelningen i november.

So long

Baker Queen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0