Magont?

Fick höra något otroligt på jobbet. En bekant till en medarbetare har haft ont i magen i flera månader. Hon har varit hos gynekolog och läkare för att ta reda på varför, det värsta scenariot cancer har diskuterats. Hon har svullnat upp och mått otroligt dåligt, men en graviditet har uteslutits. Men vad händer nu måntro - jo det visar sig att tjejen är gravid i femte månaden!!

Som kvinna är det bara att acceptera när det har gått så långt in i graviditeten, det är bara att ställa in siktet på att bli mamma om fyra månader. Hon har inget förhållande med pappan, men dom är goda vänner och det är en väldigt bra grund till föräldraskapet.

Det hela kunde lätt bli en tragedi, jag tycker det är otroligt att sjukvården har uteslutit graviditet vid tidigare besök - det är väl självklart att man testar om kvinnan är gravid om hon klagar på magont innan man går vidare i undersökningen?! För det kan dom helt klart inte ha gjort denna gång. Usch säger jag bara. Önskar henne lycka till med den lille bebben.

Kramar

Baker Queen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0