En weekend i studerantets tecken

Ja inte helt förståss - har hunnit både att gå på ett föredrag med Jenny Lexhed och sedan hälsat på och grattat min son som har fyllt 17 år. Det var Svenska kyrkan, S:t Johannes församling vid Odenplan, som hade anordnat en afternoon tea med Jenny Lexhed som berättade om sina erfarenheter av att vara föräldrar till ett barn med autism och om sin egna utmattningspsykos. Jag har läst hennes bok och även skrivit om detta tidigare i bloggen. Jag köpte hennes signerade bok (igen visade det sig, jag har den ju redan!) och kommer att ge den till mina döttrar för läsning. För att bearbeta sin traumatiska händelse i livet så påbörjade hon på en skrivarkurs. Från början hade hon sin egna döttrar i tankarna, hon ville förklara vad det innebar att ha en atutistisk bror, men som sedemera blev en utgiven bok. LÄS DEN GOTT FOLK!

Sonen blev jätteglad över att träffa mamma och sin mellersta syster. Speciellt roligt blev det när vi kom med presenter. De minst intressanta för honom var förståss kalsongerna och strumporna, men däremot så gillade han pruttkudden, bollarna och slimet. GRATTIS HJÄRTAT!

Men idag, slutligen, har jag skrivit så att fingrarna har glött. Så nu har jag lämnat in det första inlägget i den andra kursen, flera timmar innan deadline har varit! Det ska nu firas med dotterns goda våfflor....

Kramizar

BakerQueens


Kommentarer
Postat av: AnnaC

Vilken härlig helg det låter som även med skrivandet, skönt att vara klar i förväg!



Hittade tillbaka till dig efter mycket om och men, kom ihåg det här med letandet efter engelska saker eller kudde med engelska flaggan på. Var nämligen i en affär nyligen och hittade massor av roliga saker med just Englandsmotiv http://www.chillistore.se/ om du fortfarande är sugen på dom.



Hälsningar Anna

2011-11-14 @ 08:20:17
Postat av: BakerQueen

Tack för tipset Anna, jag kommer självklart åka till Chilli och inhandla en kudde och kanske lite mer smått och gott. Kram

2011-11-25 @ 17:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0